19.1.2013

Yön kuva

Joka kotiin koittaa aamu. Takana voi olla ties millaisia öitä. Meidän oli tympeä. Hampaita? Rokotusvaivoja vähän myöhässä? Nälkää? Uusi tylsä tapa? Kunpa tietäisin.

Haluan aina visualisoida kaiken (olette ehkä huomanneet).Tein tällaisen kellon, jossa yksi sektori vastaa 10 minuuttia. Ja siis 12:n kohdalla kello on siis kaksitoista ja ymmärrätte varmaan.
Sitten värittelin maalipurkin kanssa unelmieni yön. Realistina lisäsin pari yösyöttöäkin vielä, vaikkeivät ne ehkä ihan kaikkein unelmallisimpaan yöhöni kuuluisikaan. Yöni alkaisi klo 21:00 ja päättyisi 09:00
 
Ja tässä on sitten tämä viime yö. Ihan-väsynyttä-vauvaa aloin hyssytellä unten maille 21:20, ja pieni torkahdus omaan sänkyyn onnistuikin. Oikeasti nukahti vasta 00:50 (tai en edes muista) ja heräili sitten melkein tunnin välein, kunnes kuudelta ei tullutkaan enää uni. Itku, itku, voi itku.

Kiinnostaisi nähdä teidänkin öitänne, millaiset asiat valvottavat tai muuten vaikuttavat värivalintoihin! Voisinkin jättää avoimen (ja vaikka ihan yksityisesti toteutettavan) haasteen bloggailijoille ja muille: Kopioi ensimmäinen kuva ja väritä oma yösi ja lisää blogiisi tai tulosta päiväkirjasi väliin. Halutessasi voit raportoida myös tänne, millainen siitä tuli. Ja niin. 
Mä oon silti nukkunut. 
Tiedän, että on ihmisiä, jotka sanoisivat "tunnin pätkiä" "JOPA tunnin pätkiksi". 
Että valivali vaan heidänkin kuullen...

8 kommenttia:

 1. koulutuksessa meille näytettiin vauvan päivärytmistä kuvaa, joka oli toteutettu myös tällä tyylillä. Valitettavasti se näytti hyvin samalta kuin tämä viimeinen. Toki teidän vauva jo lähentelee puolta vuotta, jolloin ei enää yösyöttöjä edes tarvittaisi. Mutta siis, tavallinen vauva syöttörytmi on alkuyöstä tiuhaan, muutama tunti unta ja aamuyöstä taas tiuhaan syöttöä. Toki siinä kuvassa taisi kuitenkin tulla pidempiäkin pätkiä kuin tunnin. Ei oo yhtään kivan näköinen yö kyllä sulla! -Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, meillä on siis vain alkuun ollut poikkeuksellisen sujuvaa. No, kiva sekin. ;)(Tähän asti rytmi on muistuttanut siis useammin tuota haavekuviota, joskin klo 01-10 välillä, mikä ei oo ollut kiva.) Elättelen vielä toiveita, että nämä tunnin torkut olisi vain väliaikaista.

   Toissapäivänä mietin, että kehtaanko puhua mitään, ja nyt taas kerron kaiken. Hiphip. :)

   Poista
 2. Nyt mä sanon sen mitä ensimmäisenä tuli mieleen: Hali!

  VastaaPoista
 3. Mun yökarttani näyttti samanlaiselta viimeyönä (ilman syöttöjä ) valvomiseen meni yli puolet ajasta
  Aika stressaavaa maata silmät kiinni ja tietää että on yö enkä nuku. Sitte kun nukahtaa herää painajaiseen ja yrittää pysyä hereillä ettei uni jatkuisi,sitten onkin selkä niin kipeä ettei uni tule ennenkuin burana auttaa,sitte onkin jo AAMU: Eikä edes kukaan kiljunu eikä pissannu housuihin eikä vaatinu ruokaa .tätä se vanhuus teettää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kurjuus, se vasta tylsää on. Tämä on edes jossakin määrin mielekästä. ;)

   Poista
 4. Sun unelmien yö on aika lähellä mun unelmayötä. Ja meillä molemmilla taitaa olla vielä matkaa siihen...;) (RK)

  VastaaPoista