6.1.2013

Mielikuvittelua

Tämä on auto.
Tää on ökökkä.
                        (Ruokalautaselta löytynyttä) 

Ollaan äiti koiria!

Tässä on dieselveturi.
Tämä on paloauto.
Nämä nallet on autotallissa.
                         (Peittomytyt sängyssä, kun ei tule uni)

Oo äiti postipate!

Verhon takana on kummitus!

Isä on töissä yläkaapissa.


Suuruudenhullut lumiukon pyörittelijät
On hauska huomata, miten lapsen mielikuvitus alkaa muotoutua. Ja yhtäkkiä ymmärrän, miksi oon itse ollut välillä tosi rasittava lapsena. Ruokalautaselta löytyy milloin mitäkin, samoin sängystä. Ja se on tietenkin kaikki pois nukkumisesta ja syömisestä... Ja siivoamisesta, pukemisesta, läksyjen tekemisestä... Mitä vielä?

En tiedä, miten paljon oli mielikuvituksella osuutta asiaan, mutta uskon nähneeni äsken takapihalla varpuspöllön. Aiheesta löytyy myös (mielikuvitukselle tilaa jättävää) videomateriaalia. Oon ihan innoissani, varpuspöllö!

4 kommenttia:

 1. Mä puolestani olen varma, että nähtiin taviokuurnia. Ja Jannekin oli melko varma. Kyseessähän on tosiaan pohjoisen lintu, jota ei yleensä etelässä näy. Mutta katoin tuolta birdlifen nettisivuilta, missä on lintubongauksia, niin tällä viikolla niitä oltiin nähty muuallakin Tampereella, joten ehkä me ihan oikeesti nähtiin niitä!

  VastaaPoista
 2. Vau! Piti oikein kuuklata, miltä näyttävät, söpöjä! Tänään takapihalla oli iso parvi urpiaisia, nekin oli herttaisia.

  VastaaPoista
 3. Pimeellä lähtee töihin ja pimeellä tulee töistä, ja jos jotain hämäränhyssyä iltapäivällä on, niin ei jaksa ulos kattella. Kuvittelen vaan hiiriä nurkkiin juoksemaan ja toivon, etteivät oo oikeita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta sullahan on semmoinen työ, että senkin puitteissa voi lähteä bongailemaan, vinkvink! ;)

   Poista