3.1.2013

Poltettu kuusi

Kuusi näytti aamulla tuolta. Minä myös. Kuusi päätyi takkaan, joten siihen verrattuna mulle kuuluu ihan hyvää.

Repaleinen yö. Unirytminpeukalointiyritykset lienee osasyyllinen, ja viimeaikaiset viipotukset.

Luin joululahjakirjan (J. K. Rowling, Paikka vapaana). En ole mikään lukuharrastelija, joten jännittää kommentoida mitenkään. Jos mielipiteeni ovatkin noloja... Mutta kyllä se otteessaan piti. Henkilöiden pään sisälle oli helppo päästä, ihailen taitoa pysäyttää tunteet sanoiksi. Viihdyttävä ja koskettava. Noin. Oma mielipide sanottu. Nyt sitten luen jotain "oikeita arvosteluja", ja uskon, jos niissä sanotaan, että ei ollut yhtään viihdyttävä eikä koskettava, eikä osaa tunteita kuvata hän.

7 kommenttia:

 1. Ai sä luit sen jo,kiva jos tykkäsit ja vissiin luit öisin kun se näytti aika paksulta. Voin kans joskus lainata kunhan ny saisin lukuvaihteen päälle ja luettua kaikki 7 yöpöydälle pesiytynyttä eeposta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yö vai päivä, en muista, mutta syötellessä juu luin. :) Aattelinkin, että saattaisit myös tykätä, eli ota joku kerta lainaan vaan!

   Poista
  2. Meidän kuusi oli rutikuiva, kun tultiin kotia. Neulaset tippui koko oksalta, kun vähän hipaisi. Imuroitiin neulaset ja nyt kun muuten imuroi, niin saa samalla mukavan kuusen tuoksun asuntoon, kun ne neulaset on vielä pölypussissa. Kätevä ilmanraikastin!

   Poista
  3. Joo tuo rupesi olemaan vähän samaa luokkaa. Pallot pomppi lattialle itekseen, ja oksat ripisi samaa tahtia tyhjiksi. Voit lähettää niksipirkkaan tuon ilmanraikastinehdotuksen! ;D

   Poista
  4. Ja muori ei luovu kuusestaan ennen nuutinpäivää,eli jos tulee kuusta ikävä niin kotia vain Paitti jos sekin rupee pahasti ripajuttamaan. Sitte pitää(eiku SAA) oikiasti alkaa suunnitella oh:n uutta kalustusta. :)

   Poista
 2. Haa, tältä kirjailijalta on muitakin opuksia. Mä oon lukenut Paholaisen kirjeopiston.. Hetken meni, ennenku hokasin, mitä siinä "ajetaan takaa". Pitääpä laittaa nimi muistiin, niin hairaasen kirjastosta jolloonki.
  Niin ja ihan huippua, kun bloggailet! Sun tajunnanvirta sopii mun huumorille. :)
  t. Hanna S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta! :) Googlailin Paholaisen kirjeopiston (kuulosti kiintoisalta), niin oli eri kirjoittajalta. Tää on sen HarryPotter-tädin uusin. Kirja ei kyllä ollut yhtään samaa sarjaa, ja mun kannalta parempi niin. Mä oon yrittänyt lukea yhtä potteria, mutta vessassa kuiskiva kummitus oli liikaa mun mielikuvitukselle! :D

   Poista