21.6.2016

SateenkaarikeinuEtsiskelin netistä ideoita 1-vuotiaan synttärilahjaksi. Jotain, mikä sopisi monenlaiseen leikkiin tulevina vuosina. Törmäsin Rainbow Rocker -nimiseen keinuun ja DIY-sivustoihin.Varmistin mr Piiltä ainakin kolmeen kertaan, että oisko toi senkin mielestä hyvä idea, ja tekiskö sellaisen, jos minä teen muotin. Saattaa olla, että suunnitteluvirheestäni (tai kommunikaatiokatkoksesta) seuranneiden ylimääräisten työtuntien takia taisi jossain kohtaa katua lupaustaan.


Mutta nyt se on valmis. En millään malta odottaa aamuun, että saisin myös uuden omistajan kuvaan mukaan, vaan julkaisen prosessikuvat näin tuoreeltaan.

Rakentelussa oli mukana koko perhe. Lapset pyörivät jaloissa ja matkasivat mukana iskän työpaikalle askartelemaan omiaan. Minä piirsin kaavat ja suunnittelin mitat, Mr Pii hoiti käytännön toteutuksen ja työnohjauksen. Teki laudat pyytämiini mittoihin ja surautteli vanerista reunat. Suunnitteli kiinnityksen (tapeilla). Minä maalasin. Halusin pastellisävyisen sateenkaaren, värien sekoittelu oli ihan tutisuttavan ihanaa! Ja sitten tässä kohtaa Mr Pii kikkaili vielä uudet palat vanerista, että saatiin peitettyä julkisivusta ne mokan aiheuttamat sotkut... (Toisaalta sen ansiosta lopputulos on suunnittelemaamme hienompi.) Hiottiin yhdessä. Kunnes näin ulkona paarman ja jätin kaverin yksin hommiin. Lakkaus hoidettiin vuoroissa, kun tuleva synttärisankari kaipasi keskeytyneisiin uniin silittelyä ja hyssyttelyä.
Miukun synttäreitä vietämmekin Virossa. Tai oikeastaan vietämme isäni 60-vuotissynttäreitä siellä, mutta oikea 1-vuotispäivä osuu reissun kohtaan. Siispä lahjomme lapsen heti, kun lakka on kuivunut.6 kommenttia:

  1. Upea! Mahtava! (Tähän pitkä lista superlatiiveja!). 😄 Miten keksittekin ja osaatte toteuttaa! Kerrassaan hurmaava. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, kiitos ylisanoista! :) Sikäli tässä nyt ei mitään innovatiivista ollut, että ihan kopioitiin jonkun muun hyvä idea. ;)

      Poista