24.6.2016

Juhannussynttärit ja kuumetta

Aikaisemmin oli itsestäänselvyys, että juhannus vietetään koko sisaruskatraalla äidin ja isän mökillä. Viime vuonna emme olleet mukana, koska olin ajatellut synnyttää. No, ajoitus meni lopulta paremmin, sillä Miuku halusi synttärikseen vanhanajan juhannuspäivän, tän kakskytnelosen.

Tänä vuonnakaan emme juhli jussia mökillä, vaikkakin perinteisellä laumalla kyllä. Ollaan Virossa! Ja täällä juhannusta vietetään aina 24.6. Niin kuin Miukun synttäreitäkin. Sankariressu tosin on itse kuumeessa. Se vähän vääntää äidin sydäntä ja aiheuttaa morkkista, kun arkea ei voikaan järjestää täysin pienen potilaan ehdoilla.

Toivokaa tekin mun kanssa, vaikka yksivuotissynttärimuistamiseksi, että tauti taittuisi jo tämän päivän kuumeen jälkeen pois ja voitaisiin nauttia loppulomasta rennosti toipilaina. Jooko?

Kuvina hutia mennyt juhannusselfie, joka kuitenkin jäi näyttämään omaan silmään kiinnostavalta. Ja jälkimmäisenä instapoiminta majapaikastamme, jossa valvon juhannusyön hiljaisuudessa pullanmurusteni unta. Taidan pitää pienen meditatiivisen hetken ja palata ajatuksiin vuoden taakse. Silloin tuo Miuku miukui unissaan kainalossani ensimmäistä kertaa. Minun ihana Kissamiuku! Miuku Miukuli Sukkanukka, Miuku Maukuli Niittykukka. (Okei, meni nyt lässytys vähän epätyypillisen paljon yli. Tästä on parempi jatkaa ajatuksia ilman näppistä.)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti