22.6.2016

Hali!
Miuku on oppinut halaamaan. Oikeastaan taito tuli juuri samaan aikaan imetyksen loppumisen kanssa. Eli keksi hyvän tavan tankata läheisyyttä ilman maitoakin. Tulee huoneen poikki kädet levällään ja tarttuu jalkaan tai muuhun sopivaan. Painaa korvan liki ja huokaisee "ÄITTTI" tai ihan vaan "AAAA". Yön alkupuoliskon Miuku nukkuu aina aika levottomasti. Heräilee ja ponkaisee pystyyn monta kertaa. Riittää kuitenkin, että käyn halaamassa. Hän sieltä jo kurkottelee kohti. Halaus on niin pikainen, että tuskin ehdin kumartua luo, ja sitten hän jo sujahtaa takaisin nukkumaan. (No okei, toisinaan joudun jäädä silittelemään. Puoleksi tunniksi.)

Voitteko kuvitella mitään kovin paljon söpömpää, kuin halaileva vau.. taapero?Pyysin mr Piitä ottamaan kuvan mun halinallesta. Myöhästyi 5 sekunnilla ja sai otettua vain pari tärähtänyttä venkoilukuvaa. Näin aina. (Miukulla ja mulla ei kyllä oikeasti ole yhtä suuret päät. Venkoilu vääristää kokoeroa. Höhöh.)4 kommenttia:

 1. Minua kiinnostaisi, että millaista on kun on "vielä" yksi vauva? Tuleeko koskaan tunne, että "voi vitsi kun kestää vielä monta vuotta ennen kuin nuorinkin meneen kouluun"?

  Minusta olisi hienoa kokea vauvavuosi, mutta eniten tykyttää takaraivossa juuri se, että tuntuuko se elämän hidastumiselta tai jonkinlaiselta taakalta kaukana muiden perässä. Oma kokemus nyt ja lapsena on ollut muutaman vuoden pieni ikäero ja kaksi lasta.

  -Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva, loistava kysymys! Nimittäin itse mietin ennen kolmatta, että "mitä järkeä, kun just alkaa helpottaa". ;D Ja nyt kun kysyit tätä, hoksasin, etten oo kertaakaan miettinyt asiaa kuluneen vuoden aikana. Pikemminkin välillä yllättyy, kun huomaa jo ottaneensa niitä askelia seuraavalle "helppouden tasolle". (Esim imetyksen lopetus, äidin korvattavuus hoitotilanteissa muilla ihmisillä, lapsen kommunikointikyky jne..) Ja fiilistelee, että kohtahan voidaan tehdä jo vaikka mitä! Ei millään lailla osaa aatella, että nyt voitais jo tehdä sitä ja tätä ja tota, jos näitä oiskin vain kaksi.

   Eli oman kokemukseni perusteella tuo pelko ei käynyt toteen. :) Eli ei muuta kuin toivomaan kolmatta. ;)

   Poista
  2. Kiitos! Tätä oli ilo lukea :)

   -Anni

   Poista
  3. :) Kiva! Oli kiva havahtua tähän tosiasiaan itsekin. Että eipäs vain tullutkaan noita ajatuksia. :)

   Poista