13.6.2016

Kolme erilaista muotokuvaaLöysin pöydältä pari ihanaa piirustusta. Piti jälkikäteen tarkentaa isoveljeltä, miksi ukkelilla on käsien ja jalkojen alla numerot. No, tietenkin siksi, ettei hän ollut jaksanut piirtää kaikkia sormia ja varpaita, ja numero kertoo niiden lukumäärän.


Siskon omalla on pörröinen tukka, ja äidiltä piti vielä varmistaa, että "linnat" huomattiin. Huomattiin toki. Söpö otus tämäkin. Ihan yhtäkkiä on tuo pienempikin kehittynyt piirtelyssä huimasti.


Itsekin piirtelin yömyöhään. Kaunis nainen tuli, kuten oli mallikuvassakin. Harmi vaan, kun ei oma silmä kerro, että missä kohtaa menee mönkään tunnistettavuuden kanssa. Jokin mättää, mutta mikä? (Instagramissa, @eidipii, muuten julkaisen silloin tällöin piirustusharrastuksen tuloksia.)


4 kommenttia:

 1. Ihania piirustuksia - olette kaikki taitavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja innokkaita ennen kaikkea! ;) Kiitos. :)

   Poista
 2. Hienoja ovat kaikki! Meillä piirretään vielä vain pääjalkaisia. :)

  Ja ihan on teidän kummityttö tunnistettavissa. Mutta kun sanot, niin joku siinä silmään ottaa. Olisiko leuka(perät) leveämmät ja kulmikkaammat? Tai huulet täyteläisemmät? Ensin ajattelin että eihän se noin pitkä ole se naama mutta taitaahan se olla... vaikea sanoa kun ei ole kuvaa tai mallia mihin verrata. Mutta nätti on kuva ja mallinsakkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, hauska, jos jotain tuttua löytyi! Muotokuvia on kyllä opettavaista tehdä. Koukuttavaa. Olispa aikaa (muutenkin, kuin yöunista varastamala). En päässyt itsekään kärryille tämän kuvan outoudesta. Ehkä huulissa ainakin on jotain väärää ja kasvin kulmissa jotain liikaa. Tai liian vähän? Voisi koittaa vielä sävyttää jotenkin.

   Poista