25.5.2016

Vuoden ensimmäinen virkkuukoukku


Lähti pitkästä aikaa virkkuukoukku lapasesta. Tai siis jäin koukkuun. Edellinen virkkuuvimma taisi olla marraskuussa, joten aika kauan pysyin kuivilla. Yhdestä pienestä matosta se lähti, ja nyt varmaan väännän pipoja (?) siihen asti, että hartiajumi etenee aivoihin asti.

Miukun myssyyn hain hellehattutunnelmaa, mutta tuli vähän turhan liru ja reikäinen. Mutta tuotekehittely jatkuu.Terassin mattoon ostin Lankavasta kilon Esteri-ontelokudetta, joka on 100% polyesteria ja sopii siis säiden armoille. Olisi pitänyt tehdä 5 senttiä kapeampi, niin olisi saanut pituuteen vähän lisää. En nimittäin malttaisi ostaa uutta kilon rullaa paria lisäkerrosta varten. No, katsotaan, puranko ja alako sadannen kerran alusta. Vai menettelisikö näin?


Kaikki mallit omasta päästä. Onnistuneimpana pidän maton kuviota. Piposta kuvasin fiksusti juuri kerrosten vaihtumiskohdan. No, en olekaan ammattibloggaaja (mitä alleviivaa myös taustan lelusekamelska), ja mallikin oli suhteellisen vauhdikas. On oppinut muuten ihan sujuvasti kävelemään, juuri ennen 11-kuukauden rajapyykkiä. Näppärä neiti!


2 kommenttia:

  1. Nice! Mäkin tykkään tuosta maton kuviosta. Mä ostaisin sen toisen kilon lankaa ja tekisin maton melkein kaksi kertaa pidemmäksi, että se olis yhtä pitkä kun se penkki, tai ainakin niin pitkä kun sopii penkin jalkojen väliin... But that's just me. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin kyllä haluaisin siihen pikkuisen lisää pituutta. En ehkä ihan koko penkin mittaista. Mutta voi olla, että se jää näin. Katsotaan, mihin kallistun, kun asiaa vielä zoomailen. Tai sitten käyn kysymässä, myisivätkö mulle pienemmän pätkän kudetta. :)

      Poista