27.5.2016

Omenapuun kukinta paljastaa......bloggaajien ja instaihmisten sijainnin. Se on hauskaa. Monen sometutun asuinpaikkaa ja -seutua en tiedä, tai ole edes koskaan hoksannut ajatella. Viimeviikkoina blogit ja instagram on täyttyneet omenan kukkien kuvista. Tajusin, että ne, joiden puut kukkivat näinä päivinä, saattavat asua vaikka ihan lähellä. Ja ne, joilla kukki jo viime viikolla, asuvat etelässä. Strömsössä on instagramin mukaan vasta nupulla, joten siitä voi kukin arvuutella näiden puiden sijaintia.


Kuinkas on teidän omenapuidenne laita? Asutteko lähellä vai kaukana meistä? (Vaikka ehkä tähän voi vaikuttaa muutkin asiat, kuin korkeus kartalta katsottuna. En tiedä, kun en ole hortonomi. -kaan.)

8 kommenttia:

 1. Lumisateena nurmikolla on omenankukat meillä. Insta on kyllä ihan täynnänsä omenankukkia juuri nyt. Ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oivoi, nurmikolla jo... :( Vaikka nyt kun tarkemmin katson ulos, niin meilläkin on ensimmäiset jo ripisseet.. snif..

   Poista
 2. Nuppuja vasta näyttelevät, kirkolla ovat jo täydessä kukassa. Loisto (?) antaa odottaa itseään. Btw. Bongasin teidät myös lastentapahyuman kuvista. Hölmösti tuli heti mukava olo kun näki tuttuja ��
  -r

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, missäs me ollaan edustettu? :D Tai hetkinen, jos nyt mietin, että missä tapahtumissa ollaan oltu, niin varmaan feisbuukkiin on srk:n kevätretkestä laitettu kuvia, vai? :) Pitääpä tarkistaa! :) Ja aattelin ihan, että teillä olisi kukkineet ennen meitä, eli ei mene ihan kartan mukaan kukintarajat. ;)

   Poista
 3. Puu alkoi kukkimaan täällä alkuviikosta, niin vaikka ollaan niin kaukana, niin ollaan aika samaan aikaan kun te!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hauskaa! Onkos teillä muutenkin suunnilleen vastaava ilmasto, kuin Suomessa? En hahmota, millä korkeudella asutte Suomeen verrattuna.

   Poista
  2. Uskon että ollaan aika paljon etelässä teistä. Wikipedia sanoo että meidän korkeus on siinä 46 astetta. Mutta ei meillä oo sitä Gulf Current joka lämmittää niin hienosti teidän ilmaa, niin uskon että meille on aikalailla samanmoiset ilmat. Äiti sanoo että meidän talvet on kylmempiä ja kuivempia, ja kesät on kuumempia, mutta uskon että talvi ja kevät alkaa aika hyvin just samaan aikaan.

   Poista
  3. Niin just. Somen perusteella ainakin oon usein kiinnittänyt huomiota, että teillä on meneillään jotakuinkin samanlainen vuodenaika, kuin meilläkin. :)

   Poista