29.5.2016

Neuletakki ja lastenvaateläjiä
Tyhjäsin tänään todella/liian pitkästä aikaa poistolastenvaateläjiä. Nyt olisi kirpparikuormaa. Ei vain kiinnosta kirpparipöydän varaaminen ja hoitaminen. Ehdotuksia? Tiedättekö tarvitsijoita lasten arkivaatteille? Laatikot odottavat eteisessä pusseissa, mutta visioni tuskin toteutuu. Siis sellainen visio, että joku siitä ohi kulkiessaan huomaisi tarvitsemiaan vaatteita ja tarjoaisi niistä mulle lasten lenkkarihankintoihin riittävän summan verran rahaa.

Kasasta löytyi Pikkiriikkiselle ostamani Reiman neulehaalari. Ärsytti, kun se alkoi melkein heti käyttöön otettaessa repsottaa saumoista. Nyt lahkeen nappilista oli revennyt jo kokonaan. Olin jo heittämässä pois, kunnes näin potentiaalin. Nopea leikkely ja laatikosta löytynyt itse virkattu pitsi: Jee, hieno neuletakki! (Ihanan ryttyinen, kun olin hätäinen kuvan oton suhteen. Ja niin oli mallikin, muuten...)
Haastetta muuten riitti lootia tyhjätessä, kun lapset pyörivät ympärillä löytäen omia vanhoja lemppareitaan. Esimerkiksi Me&I:n pupuhaalaria "EI SAA LAITTAA SISKOLLE!! SE SOPII MULLE VIELÄ!!"4 kommenttia: