6.10.2015

Vinkkejä vierashuoneelle?


Meillä on talon perällä vierashuone. Pimeä soppi, johon ei luonnonvaloa pääse kesälläkään montaa tuntia päivässä ikkunaa varjostavan terassin katon ja takapihan metsän takia. Olen harmitellut pimeyttä, joka ainakin itselleni on hyyyyvin epähoukutteleva asia sisustuksessa. Ja muutenkin.

Oon pyöritellyt mielessäni, millaisia muutoksia huoneessa voisi tehdä. Sekä käyttötarkoituksellisesti, että sisustuksellisesti. Ideoita? Nyt kuitenkin sain pienimuotoisen inspiraation ja oivalluksen sen suhteen, että jollen saa huoneeseen valoa, voin ainakin saada sinne väriä ja sitä kautta lämpöä.

Niinpä levittelin ihanat tilkkupeitot sohvalle ja järjestelin huoneeseen vihreiden mattojen ja kankaiden lisäksi muitakin värejä. Heti tulee kutsuvampi tunnelma. Mutta ei tässä vielä muodonmuutoksesta voida puhua.
Eli edelleen kaipaisin ideoita, mitä tästä huoneesta voisi tulla. Tietynlainen rentoutumishuone, mutta mitä muuta mahdollisesti? Haasteena on se, että huoneessa on ovia kolmella seinällä. Siinä vaiheessa, kun lapset haluavat omat huoneet, tämä muuttunee aikuisten makkariksi. Juurikin sen ulos vievän oven takia. Heh.

(ennen)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti