8.10.2015

Helpoin arkitukkarutiini

Kuten olen kertonut, sain 5 vuotta sitten ensimmäisen imetyksen myötä uuden tukan, kun pehko alkoi vääntyä luonnonkiharalle. Siitä asti olen ollut enemmän tai vähemmän hukassa sen kanssa, miten tätä kuuluisi käsitellä. Kiharat ei näytäkään vaivatta hyviltä, eikä sitä oikein suoraksikaan äkkiä saa.

Pienenä lettikiharat oli parasta, mitä saattoi olla: muistan kyselleeni heti letityksen jälkeen, että jokojokojoko on kiharat, saako avata. Joten sikäli jännä, että vasta nyt hoksasin tämän jutun. Suihkun jälkeen vapaasti kuivuessaan kikkuroista tulee ihan nätit, mutta yö muuttaa kaiken. Kiharaiset tietävät. Letit, nutturat, nyörit ja nyttyrät pelastavat aamun. Ja letit kaikkein varmimmin ja helpoimmin.Testaan myös ekaa kertaa ehkä 15 vuoteen keskijakausta. (Vaikkei se tänään näköjään ihan keskellä ollutkaan.) Saa naaman näyttämään pitkältä, mutta jotenkin tuntuu silti hauskalta vaihtelulta.

Ja sitten näihin poseerauksiin: Ne eivät ole "huonoja", vaan "taiteellisia". Vai mitä...?

8 kommenttia:

 1. Pitkästä aikaa kurkkimassa :) ja noi kyllä näyttää kivoilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva "nähdä" pitkästä aikaa! Ja kiitos! :)

   Poista
 2. Ihanat kutrit ja ihanat vaatteet! Tuli hyvalle mielelle molemmista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Aamulla itellekin tuli hyvä mieli, kun ne tuolta kaapista päälleni tongin. Yks kotona olemisen hauskimmista jutuista on just pukeutua fiiliksen mukaan, kun kukaan ei kuitenkaan näe. Jäinkin miettimään, että enkö uskaltaisi pukeutua muualle yhtä fiiliksellä? Aika tylsää? ;)

   Poista
 3. Melkein toivon, että saisin minäkin luonnonkiharat, mutta ehken sittenkään. Mutta välillä pitää saada kiharat! Lettikiharat oli minullakin usein lapsena.

  Ja ihana paita, mistä se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näissä (luonnon)kiharoissa on puolensa ja puolensa, mutta ei ne ihan sitä olleet, mitä olin kuvitellut muita kiharapäitä kadehtiessani. ;D Mutta onneksi kiharat saa muillakin konsteilla. :)

   Paita on iiiikivanha, ja muistelisin, että taitaa olla peräti jostain ihan vain marketista. Merkin perusteella en ainakaan muuta keksi. Se näyttää kaapissa tosi tylsältä, joten käytän sitä harvoin. Ja sitten kun käytän, ihastun siihen aina uudestaan. :)

   Poista
 4. Strömsössä tekivät viimeksi jonkun limamömmön luonnonkiharoiden korostamiseen. Kurkkaa! Saat ainakin naurut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, täytyypä! :D Kuulostaa tosi lupaavalta toi "limamömmö"... :P

   Poista