2.10.2015

Tuleeks susta isona --- ?


Eikös ookin ihan sallittua vitsailla siitä, mikä lapsesta isona tulee? Ja kannattaakin usein vitsailla, että voi sitten parin vuosikymmenen päästä sanoa, että "niin minä jo ollessas 3-vuotias tiesin, että susta tulee tanssija, niin oli rytmi veressä". Kun riittävästi vitsailee, niin joku saattaa osua kohdalleen.

Mitä luulette mun viimeaikoina vitsailleen, kun tämän talon kolmevuotias jakaa autossa korostetun selvästi artikuloiden (toki ilman muutamia kirjaimia) ohjeita, että "se, jolla on vaatteissa punasta, saa mennä ekana ulos". Ja sitten kotona tulee mun luo paperin kanssa: "Tässä on sulle äiti tehtäviä. Kirjoita tähän noiden mallien mukaan. Hyvä. Ja sitten käännä paperi. Piirrä sinne laatikkoon niitä kirjaimia, mitä tiedät."
(Sielläpä taas arkirealismi rullaa kuvissa. En halunnut tällä kertaa rajata. Kertoo jotain päänsisäisestä järjestyksestä, kun lattiakaaos näyttääkin vain hauskalta ja värikkäältä.)

(Käsityömessuille menijöitä? Mä en oo vielä päättänyt...)


5 kommenttia:

 1. Kässämessukateus! Tiedän yhden, joka menee. Sieltä teiltäpäin (eli vissiin 100 km säteellä tai jotain), näitte häissä. Vaaleatukkainen. Voipihan noita menijöitä olla enemmänkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpä siellä meitä "meikäläisiä" usein tulee enemmänkin vastaan. Siksikin on kiva tapahtuma. Toistaiseksi ei olla vielä menty, kun yhdellä oli veso, ja neljästään en viitsi vaivautua. ;D Ehkä huomenna? :)

   Poista
 2. Aijjai... Kovasti näyttää lapsen pedagogiset kyvyt puskevan pintaan ;D Kivaa viikonloppua, menit sitten messuille tai ei <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! ;) Tänään on laulanut "Kuka taa, kuka taa, loluputtiin kulkittaa, tillin tallin tömppit. Äiti, tongippa tieltä loluputtitta joku yllätyt!". On toki leikitty postinkantajaa ja lääkäriäkin, että ei tää nyt ihan selvä peli vielä oo. :D

   Mukavaa viikonloppua sinullekin! :)

   Poista