18.10.2015

Animorphia - paras aikuisten värityskirjaKaikki, joilla on jo aikuisten värityskirja, huutaa nyt HEP!

Itse olen silloin tällöin värityskirjatarjontaa kaupoissa selaillut, mutten ole löytänyt "sitä omaa". Kunnes näin Citymarketissa tämän Animorphian. Ihan mielettömiä kuvia. Tämän laitan kirjahyllyyn ihasteltavaksi, tuli sitten väritetyksi tai ei.

Oon nyt värittänyt 1,3 kuvaa. Toistaiseksi puuväreillä, mutta ajattelin testata tusseja ja muitakin välineitä. Käsi ja niska hienovaraisesti viestittävät, että "väritä vähän vähemmän kerrallaan" ja "muista venytellä".


 
Pikkukaverit kantoivat omat väritysvehkeet viereen.


4 kommenttia:

 1. HEP! :)
  Mä kans investoin joku aika sitten! Kivaa puuhaa kun on puuha-aikaa ;)
  Mä kans alottelin puuväreillä, sitten ihan niitä pikkupiperryskuvia oon tusseilla värittänyt..tosi siistiä hommaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, on kyllä hauskaa! Pelkäsin ensin, että mulla tulee tämän kanssa sellainen "äkkiä saatava valmiiksi" -pakkomielle, mutta osasin laittaa kaappiin odottamaan zen-hetkiä. ;)

   Poista
 2. Kiitos värityskirjavinkistä! Ostin heti, kun kaupassa näin, koska aiemmin ei ole tullut sitä juuri oikeaa, kivaa värityskirjaa vastaan. Aloitin äsken "perinteen" värittää ilta-uutisten aikana. Monesti uutiset menevät hiukan ohi, kun ei oikein jaksa tai muka ehdi keskittyä niihin kunnolla, mutta nyt uutiset olivat pelkkää iloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva, että osui suositteluvinkki siis oikeaan aikaan ja paikkaan! :) Hauska perinne sulla siellä kehkeytymässä. Oikein sivistäväkin vielä. ;)

   Poista