15.10.2015

Vessan listahylly

Olisikohan siitä puolitoista vuotta, kun tehtiin pikkuremppa pikkuvessaan? Vessassa kun oli kuultovalkoiset (eli vaaleanpunaiset) puolipaneelit, harmaa lattia, kerman väriset kaapin ovet ja pyökin väriset tasot. Ja on siis edelleen. Mutta keltaruskeankirjava tapetti revittiin ilolla pois ja maalattiin tilalle valkoista. Vaikken oikein mistään noista alussa luettelemistani jutuista pidä, oli toi tapetti kaikkein kamalinta, ja nyt vessa on ihan ookoo siihen asti, että on visiota ja aikaa isommalle rempalle.

Silloin aikanaan jo pikkuremppasuunnitelmaan kuului puolipaneelin päälle asennettava listahylly (itse keksitty sana...?), mutta homma jäi roikkumaan ja valmistui vasta nyt. Musta on hauska ajatus, että tuohon vessan seinälle voi valita kivoja pikkuesineitä näytille. Silloin puolitoista vuotta sitten siihen oli suunnitteilla myös valtava ötökkätaulu. Senkin kanssa ollaan vielä vähän vaiheessa...
Majakkataulua ihailin käsityömessuilla ja sainkin sen (iiihan yllättäen...) synttärilahjaksi. Sille kyllä isketään naula olohuoneen seinään, mutta koska on mahdollista, että se tapahtuu vasta 1½ vuoden päästä, pääsi taulu kakkaajien ja pissaajien ihasteltavaksi. Ei se vähennä taulun arvoa, eihän? Harvassa muussa tilanteessa on aikaa tutkailla taidetta niin hartaasti.

Pantteripaidasta sanottakoon vielä sen verran, että Mr Pii ei oikein suhtaudu siihen hyvin. Suunnittelin hälle (ja tietenkin blogiin samalla) sellaista väisässhokkihoitoa. Olisin pukenut kaikki riittaväisäsaiheiset vaatekappaleeni (pantterit ja rimpsut) kerralla päälle, samoin parit(kymmenet) korut ja pörröttänyt tukkaa kunnolla. Ja sitten sen jälkeen olisin pukenut pantteripaidan ihan vain farkkujen kanssa. Olisi pelkkä paita saattanut näyttää sen mielestä vähemmän hihityttävältä. Toistaiseksi se jäi nyt mielikuvaharjoituksen tasolle.

Mutta tottahan se on, tämä pantterihomma lähtee mulla pian käsistä.2 kommenttia:

  1. No voehan pantterinpoikanen.Justiin hiplailin samannäköistä kaupas,mutta oli vielä liika kallis-tästä taudista ei sitte pääse koskaa eroon ...pysyvästi. varoitan vai otanko osaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, vähän pahalta vaikuttaa! :D Tää mun paita ei ollut kallis. ;D

      Poista