3.8.2015

Maailman stressaavin nuhaIsommat lapset on molemmat sairastaneet kesän aikana kaksi kolmen päivän kuumetta, (tekee muuten yhteensä melkein 2 viikkoa..) joista jälkimmäisillä kerroilla kummallekin tuli tuju korvatulehdus.

Kaikki lohduttelivat, että ei pieneen tartu. No, tarttui näköjään. Lima kurkussa saa yskimään ja kakomaan niin, että säikähdyksissäni halusin käydä jo päivystyksessäkin. Sinne päästyämme kaikki oli kuitenkin ihan kunnossa eikä neiti antanut limayskästään edes pientä näytettä. Kotona on kyllä sittemmin jatkanut entistä räkäisempänä...

Vauva- ja raskausaikana oon ollut ihan erityisen (=liiankin) herkillä noiden isompienkin lasten sairastaessa, mutta nyt on stressitaso taas ihan jotain ennenkuulumatonta. Vaikka niinhän sen kai pitää ollakin. Toivottavasti osaan lukea tämän vielä niin vaikeaselkoisen vauvan viestit oikein. Liikaa hätääntymättä, mutta kuitenkin riittävän herkästi reagoiden.

Ainakin istumme sylikkäin siihen asti, että alkaa hellittää, oli sitten kyse tunneista tai päivistä.


2 kommenttia:

 1. Voi pientä... <3 On tosi hyvä, että pysyt herkkänä! Minä vietin kuopuksemme kanssa kaksi yötä sairaalan infektio-osastolla, kun hän sai esikoiselta RS-viruksen. Ne olivat raskaat vuorokaudet.
  Pikaista paranemista teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, paranemisen suhteen näyttää nyt hyvältä. Juuri kirjoittelinkin uuden postauksen aiheesta, ja infektio-osastolla mekin yksi yö oltiin. Meillä ei onneksi ollut tuota RS-virusta, se vasta pelottavalta kuulostaakin! :/

   Poista