12.8.2015

Heloukiti ja Minni -tynttälit!!
Täällä järkkäillään illaksi kolmevuotissynttäreitä, joiden teemaksi Tyttö toivoi "Hello Kittyä ja Minniä". Vähän ristiriitaisesti suhtaudun teemasynttäriajatukseen. Toisaalta se on tarpeetonta hömppää, mutta toisaalta se auttaa kehittelemään kattausta, jonka luominen ei mulle ole koskaan luontevin juttu. Ja osoittaahan se lapselle, että hänen juhlansa ovat tärkeät.

Katselin kuvia vuoden takaa, ja kyllä kulunut vuosi on tyttösen elämässä ollut mullistava. Viimevuotisissa synttärikuvissa se on ihan vauva vielä, ja nyt se viipottaa ulkona uudella potkulaudalla. Se on oppinut ällän, ässän, pitkien lauseiden puhumisen, kiipeämään yläsänkyyn, pyöräilemään ja päiväkuivaksi. Se on mennyt päiväkotiin ja siitä on tullut isosisko. Sillä on ollut hullu uhmaikä ja monta flunssaa. Se on ollut niin prinsessa, ja niin "iso poika".

Isona siitä tulee kuulemma sairaalanhoitaja. Sillä on nykyään aina kylmäpylmä, janopano tai joku muu riimipiimi. Jos sitä loukataan, se ulvoo, että "minulla ei ole enää yhtään ystävää" tai "minä en enää rakasta isästä". Sillä on "mehuhampaat", koska veljellä on maitohampaat. Sen mielestä sivistys on "sellaista ainetta, jota ei saa laittaa ihmisiin, mutta telkkariin saa", ja jos joku liikkuu kovaa vauhtia, se menee "täysigaattorilla".

Ihana. 
6 kommenttia:

  1. Voi ie. Ku ihana ! iltaa odotellessa. Justiin sanoin että kolme vuotta on menny aivan ku siivillä ja niin vauhdilla ettei vanhat pysy peräs.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on kyllä aika mennyt äkkiä!! :| Hauskat kekkerit oli ja sankari on tänään hoitanut kissaa ja vaihdellut uusia vaatteitaan. :)

      Poista