14.8.2015

Niin kuin minäkin...Ihana pikkuäiti kääri vauvansa makuupussiin, niin kuin minäkin.

Käveli mun perässä kierroksen ulkona ja istui vauva sylissään sohvalle. Niin kuin minäkin.

Itkevien vauvojen ruoka-aika.

Se kiskoi paitaa ylös ja ihmetteli, että "missä mun linnat on?!" (niin kuin minäkin).

Löysi jotain "linnaksi" sopivaa, laittoi legopalikan "lintakumiksi" ja syötti kaksi vauvaa siinä ajassa, kuin minä yhden.Isoveli on saanut vanhan pikkukameran käyttöönsä ja kuvaa jo aika hyvin, jaksaa jopa tähdätä ennen räpsimistä. (Vähän rajasin tätä äskeisessä tilanteessa otettua kuvaa perhealbumimatskusta blogimatskuksi.)10 kommenttia:

 1. Jeee muori tukehtuu pullaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän kuulostaa vaaratilanteelta! :D

   Poista
 2. I-HANA pikkuäiti! 😊 Edelleen muistuu mieleen viiden vuoden takainen aika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä taas jännä, että ei pojat samalla lailla matki vauvanhoitoa, vaikka meilläkin montaa kotityötä matkitaan. Yhden kerran edellisenä vauvavuonna muistan isoveljen laittaneen nukkeja vaunuihin päiväunille samaan aikaan, ku minä vauvaa.

   Poista
  2. Onpa hauska kyllä! Äitillekin tätä näytin ja se muisteli, että ihan samalla lailla mää oon aikoinaan toiminut. Ihmeellistä, että tuokin asia on niin sisäsyntyistä, kun ei esim. Nooa noin tee!

   Poista
  3. Se on kyllä jännä! Meillä on ollut muutenkin nyt vauvan myötä selvästi "me ollaan äitin ja vauvan kanssa tyttöjä ja te ootte poikia" -ajatus pinnalla. Kyllä se varmaan aika usein menee niin, että tietyissä asioissa tytöt matkivat äitiä ja pojat isää?

   Poista
 3. That's the best! Ilonakin syötti rinnasta sen Care Bearsiä ja nukkea aina joskus silloin kun Tuomas oli pikkunen. Laittasin tänne kuvan, mutta ei oo sitä mahdollisuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D

   Ihan niin ku oisin nähnyt jossain kuvan Ilonasta noissa hommissa, ehkä facebookissa? Tai sitten näen tilanteen sieluni silmin niin hyvin. ;)

   Poista
  2. Juu! Muistan nyt että laitoinkin Facebookiin kuvan siitä!

   Poista
  3. Eli ei ollut mun mielikuvitusta tuo kuva päässäni! :D

   Poista