10.6.2015

Valmistautumista. (39+)
Tuntuu hullulta katsoa kalenterista tätä kuukautta. Jonakin näistä päivistä.

Tuntuu vähän epätodelliselta etsiä kaupan hyllystä vaniljakastike, jonka päiväys ylettää pisimmälle. Jos vaikka sitten vauvavieraille tekisi omenapiirakkaa.

Tuntuu hämmentävältä avata tietokoneelta kesäkuun 2015 valokuvakansio. Tähän jatkoksi tulevat kaiken logiikan mukaan ne kalseat kuvat synnytyssalista ja lopulta uudenpehmeästä pallerosta.
Vauvaan on valmistauduttu hiljalleen. Hoitopöydät ja sängyt on koottuu, ja pyykit pesty. Mr Piin kanssa vietettiin hauska päivä kaksistaan ja irtiottoja kotoa on ehditty tehdä koko perheenkin voimin. Parin päivän takainen synnytysahdistuksesta seurannut hyperventilointi ja tukala levottomuus on vähän hellittänyt, ehkä nyt jo uskallan ajatella, että olen jotakuinkin valmis. Riittävän valmis. Kipeänä oon moninkertaisen hysteerinen, joten pyrin edelleen välttelemään liikaa tekemisestä ja jalkeilla olosta johtuvia kipuja. Viikko viralliseen aikaan. Jonakin näistä päivistä mennään. Pitäkää peukkuja.
Kuvissa mun uusi, ensimmäinen imetystyynyni (sijoitus jokaisena vauvavuonna hajonneeseen kroppaan), ja esikoiselle askartelemani sydänmobile. Orava on lasten kanssa vauvalle valmiiksi ostettu lahja, jonka saavat sitten sairaalaan tuoda. Ja ihana Pojan puoli vuotta sitten piirtämä kuva sateenkaaren alla soutelevasta pingviiniperheestä, jonka itse silloin sinitarrasi makkarimme seinään, "kun sä äiti niin tykkäsit tästä piirustuksesta". Aika ison näköinen perhe...8 kommenttia:

 1. Peukkuja ja muita sormia täällä pidetään! Ristissä ja pystyssä :)
  Toi pingviinikuva on kyllä mainio!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 :) Ja niin mustakin, toi pingviinikuva. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niinpä, jännää, välillä ottaa ihan mahanpohjasta, ku ajattelee asiaa! :) Ja kiitos! :)

   Poista
 3. Oijoi, jännittävää! Vähän samoissa tunnelmissa täälläkin, sillä vaikka laskettu aika on meillä heinäkuun puolella, niin sinne saakka ei todennäköisesti päästä. Onneksi sekä blogeissa että oikeassa elämässä on monta kohtalotoveria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teilläkin eletään sitten koko ajan jännentyviä hetkiä! Luinkin just sun viimeisimmän tekstin, ja kyllä sieltäkin lähestyvän muutoksen kutkutukset ihanasti välittyy. :) Iloa ja hyvää vointia odotuksen viimeisiin hetkiin teillekin! :)

   Poista
 4. Oi että, siellä mennään jo noin pitkällä! Jänskää kyllä :) Tuollainen imetystyyny hankintalistalla myös täällä. Entinen oli runsaassa käytössä, jonka jälkeen koira omi sen itselleen... muistaakseni löytyy jo kaatopaikalta... Mutta tuo DooMoo on hyvä tyyny! Tsemppiä viime hetkiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Hullua ajatella, että se neuvolasta saatu vauvakirja on jo viikko viikolta kahlattu läpi! :| Mutta kohta se on teilläkin se hetki käsillä, sano mun sanoneen. Äkkiä menee aika, vaikka välillä tietysti tuntuu toiseltakin. ;) Kiitos tsempeistä, tsemppiä sullekin! :)

   Poista