20.6.2015

Ei vielä ja juhannuskuulumiset
Pienestä velvollisuudentunnosta teitä ihania myötäjännittäjiä kohtaan yritän raapustaa jonkun tekstin julkaisuunkin asti. Tämä parin päivän hiljaisuus on varmaankin saanut jo arvuuttelemaan, ettäkö vauva olisi syntynyt. Ei ole... Joinain hetkinä siedän itsekin hyvin huonosti sitä ajatusta.

Onneksi ollaan saatu ennalta suunnittelemattomaan kotijuhannukseen kivoja juttuja järjestymään: eilen oltiin kunnon juhannussaunassa, lapset vihtoivat naurusta ulvoen toisiaan ja pelasivat löylyjen välissä uikkarisillaan jalkapalloa takapihalla lentonäytöksen jyllätessä puiden takana. Tänään suunnattiin nokka synnytyssairaalan taakse (ihan vain vinkiksi vauvalle) uimarannalle. Syötiin piknikpeitolla mäkkäriruokaa ja lapset heittivät talviturkkinsa järveen.

Oli hyvä mieli, ei ollut kiire minnekään. Juuri kotiin päästyämme alkanut sadekaan ei haittaa, oikeastaan vain virkistää auringossa useamman tunnin kuumentunutta ihoa ja mieltä. Tällä hetkellä ei ole synnytyksenkään suhteen kiire. Toivottavasti ei yölläkään tule: juhannusyönä kotikaupungista kestää kuulemma useamman tunnin päästä juhlien päätteeksi isolle tielle...
4 kommenttia:

 1. Voi että . On tätä seurattukin. Toisten odotusta, kun itse ei odota. Ja siksikin, ettei elämän alkuihin kyllästy koskaan. Hoksasin että teillä taitaa kaikki lapset olla kesälapsia? Onko silti erilaista?

  PIAN hän on täällä. Päivät on nyt pisimmillään monessa mielessä, tsemppiä!!

  Kaislakerttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, elämän alkuihin ei kyllästy koskaan. :) Samasta syystä oon itsekin koukuttunut moneen blogiin juuri siinä vaiheessa, kun siellä on odotettu uutta vauvaa. :)

   Kyllä, jos tämä nyt suinkin syntyy kesäkuun puolella, niin meillä on sitten kesän jokaiselle kuukaudelle synttärisankari. Jokainen odotus on ollut elämäntilanteeltaan ja raskausvaivoiltaankin ihan erilainen. Mutta ihanaahan tällä kertaa on, että ollaan nyt pari kuukautta koko perheen voimin lomalla, saadaan sitten rauhassa (toivottavasti) totutella uuteen elämään! :)

   Ihanaa kesää sinulle! :)

   Poista
 2. Joku vuosi huomasin että Hemmingintien kautta olis ollu nopein reitti ruuhkien ohi isolle tielle. Toivon kumminkin että pääsette/olette päässeet joko ruuhkan edelle tai vasta reilusti jälkeen. Turvallista matkaa, koska se sitten onkaan ajankohtainen.
  -r

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei jouduttu juhannusyön ruuhkassa testaamaan nopeinta reittiä, onneksi. Tai valitettavasti. Ei vielä oo ollut mitään tarvetta ajella minnekään... Mutta jos sattuu sitten aikanaan ajoitus aamuruuhkaan tai neljän ruuhkaan, niin tuo reitti pitääkin pitää mielessä! :)

   Poista