3.6.2015

Tänään olin hyödyllinen
Pitkästä aikaa koin hyödyllisyyttä sohvalla lojuessani. Kesäloman kuumepotilas nro2 on saanut sairastaa äidin kainalossa koko päivän.

Ihmeellinen flunssa: Ensimmäisellä nousi kolmena päivänä kuume 38-39:ään, mutta aina yhdellä lääkesatsilla pysyi loppupäivän poissa. Toisella on nyt ollut koko päivän kova kuume, lääkkeestä riippumatta palaa neljän tunnin päästä (jos edes kunnolla ehtii laskea...). Eikä kummallakaan ole mitään muita selkeitä oireita.

Mun päätä särkee. Liekö sama kohtalo tulossa? Toivottavasti synnyttäessä tai ihan pian sen jälkeen ei enää tarvitsisi perheessä pöpöä pelätä...

4 kommenttia:

 1. Jos tulee kuumeen jälkeen sellainen punainen ihottuma jota ei kutita, niin se on varmaan roseola, ja sun ei tartte sitä pelätä, se on lapsuuden tauti ja tulee vain harvoin aikuisille. Toivon ettet tuu kipiäksi!

  VastaaPoista
 2. Piti googlailla tuota nimeä, ja taitaa tarkoittaa samaa kuin vauvarokko. Sopisi kuvaukseen, joskin meidän lapset on jo isompia, ku mitä yleensä sen sairastajat. Ja ilmeisesti voi olla sitä, vaikka näppyjä ei tulisikaan?

  Siellä nyt nukkuu toinen kuumana raasuna, toinen jo onneksi terveenä. <3

  VastaaPoista
 3. Voi teitä! Kesätaudit on tylsiä, mutta aika ihania kuvia teistä siinä kai kainalokkain <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä niin kainalokkain ja silmäpussikkain... :D Päivän oli ok, illalla taas nousi inhottava kuume... :(

   Poista