17.6.2015

Hervoton 40+0


Vielä juu. Yhtenä kappaleena.

Hassuja ajatuksia tämä synnytyksen odottelu on herättänyt. Esimerkiksi kun mies lähtee jonnekin, muistuttelen pitämään puhelinta lähettyvillä. Josko vaikka jotain tapahtuisi. Kerran sitten kauppaan mentyään soitti kohta, ja mulla ihan sydän pomppasi kurkkuun, että "nytkö nytkö??!" Kunnes muistin, että siis MUN pitää soittaa, jos jotain tapahtuu.

Kuvittelen myös, että jos hetkeksi unohtaisin synnytyksen mahdollisuuden, multa saattaisi mennä koko homma ohi. Että missaan tilanteen ja vauva jää ikuisiksi ajoiksi mahaan.

Ja sitten välillä tulee mieleen, että jospa pissaisin housuun ja uskottelisin kaikille, itselleni varsinkin, että lapsivedet meni. Toimisiko se? Käynnistyisikö se siitä?

Niistä Ässistä oon kuullut myös. Mutta mr Pii lupasi tarvittaessa hoitaa ne yksin, sankari. (Haha, mulla alkaa olla hervoton olo ja vähän hämärtyy tämä raja, että mitkä vitsit on yleiseen jakoon tarkoitettuja.)

No, onko naama turvoksissa? Varpaat on! Onko maha laskeutunut? Mitä muita merkkejä voisi aikansa kuluksi tarkkailla, kun niitä oikeita supistuksia ei vaan kuulu?


11 kommenttia:

 1. Tsemppiä, kyllä se sieltä joskus syntyy! :)

  Meidän eka syntyi rv 37+5 ja toinen raskaus kesti kolme raskausviikkoa pidempään. lapsi syntyi rv 40+4. Arvaa vaan, millaista oli toisen odotuksen kolme vikaa viikkoa, kun koko ajan mietti, et tää voi syntyä koska vaan ja että esikoinen oli tässä vaiheessa jo sen ja sen ikäinen. Sukulaisetkin soitteli, et eikö se tosiaan ole syntynyt, vaikka ei ollut edes laskettu aika vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin nämä edelliset on syntyneet 40+1 ja 40+0, joten sikäli hölmöä odottaa, että tämä olisi syntynyt jotenkin aikaisemmin. Ja ainahan sitä olisi viisasta valmistautua siihen ajatukseen, että voi mennä paljonkin yli. Mutta ehkä se on tämä lähestyvä juhannuskin, joka hermostuttaa. Lapsenvahdeilla on kenties muitakin suunnitelmia ja itellä jää joka tapauksessa "juhlinta" välistä, kun joulusta asti on ajatellut, että tänä vuonna ei olekaan juhannusta! :D

   Kiitos tsempeistä, jonain päivänä se kyllä syntyy, se on totta (muistuttelen tässä itselleni). :)

   Poista
 2. Tsemppiä loppuun. Toivotaan että pieni päättää jättää yksiönsä pian. :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä ne sun vitsit nauratti! (Vaikken ymmärtänyt sitä Ässä kommenttia...) :)

  Kyllä se tästä menee pian, relatively speaking, ja toivon että se on oikeasti oikein pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, se Ässä-juttu on semmoinen perinteinen suomalainen "kolmen ässän" synnytyksenkäynnistysvitsi, että pitäisi kokeilla "siivousta, saunaa ja seksiä".

   Ja toivotaan, että pian olisi jo vauva maailmassa. Tänään olisi kuulemma Hilda-mummun 99-vuotissynttäripäivä, eli ei ollenkaan olisi huono päivä syntyä tämäkään. Mutta ei vain ole mitään merkkejä vieläkään...

   Poista
  2. Hahaha! Too funny.

   Eilen oli äidin syntymäpäivä. En ikinä tienny että sen ja Hilda mummon synttärit oli niin likillä. Vielä kaks tuntia jäljellä!

   Poista
  3. Tai voisit mennä mun ajalla. Täällä on vielä 10 tuntia tästä päivästä jäljellä.

   Poista
  4. Ei osunut sille(kään) päivälle. Alkaa vähän pitkästyttää tämä homma... :/ (Vaikka edelleenkin vasta 3 päivää lasketun ajan yli.)

   Poista