18.4.2014

Pääsiäisen väriset housut

Vaikka eivät nyt ihan ole juuri tämän päivän väriteemaan sopivat. Itse pukeuduin kyllä aamusta mustaan, kunnioittaakseni pitkääperjantaita, mutta siihenpä se sitten jäikin. Aikomukseni oli kyllä hiljentyä, mutta vahingossa kaivoinkin ompelukoneen esiin. Kohta oli musta mekko neonkirjavassa velourkangasmoskassa. Mutta kunnioitan silti.

Pöksyt tulivat Pikkiriikkiselle ja yhdelle vielä pikkiriikkisemmälle Leppikselle, jos sopivat. Isoveli kyllä ihmetteli rivistöä, että missä hänen omansa ovat.

Lahkeensuissa on trikooresorit, jotka saa ainakin isommassa mallissa käännettyä vielä jonkin aikaa sisälle ilman, että pituus lahkeessa loppuu kesken.Yritin kyllä etsiä mätsäävää paitaa kuvauspariksi, mutta neiti alkoi olla jo melkoisen väsynyt ja puhtaat vaihtoehdot väärän värisiä nekin. Joten on nyt sitten kaikki kaapin raidat kuvissa edustettuna. Hehe. Ja pianpa malli hyytyikin petiinsä.

Pääsiäiskoristeita on ripoteltu pitkin viikkoa ympäri kotia. Tänä vuonna ne näyttävät niin paljon valoisammilta ja keväisemmiltä kuin viime vuonna. Ihanaa.


Ja nyt kysymys siskolle ja äidille: missä oli tällaiset puput? Meillä? Mummilla? Oranssivaaleanpunakeltaiset? Nämä tulivat nostalgioimaan anoppilan kätköistä ja mä oon ihan hämmentynyt. Kun muistan, mutten sitten kuitenkaan muista. Ihanat silti.
10 kommenttia:

 1. Heti bongattiin Helin kans että samanlaiset puput ku teillä on ollu,oisko ollu keltaiset tai oranssit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo jotain persikka-vaaleenpunasävyä, sanoisin. Outo tunne, kun ei tiedä, muistaako vai ei, vai muistaako väärin. Mutta silti tietää, että sen hännän voi nypätä irti ja laittaa takas. :D

   Poista
 2. Mulla oli tuollainen pupu vaal.pun. ja Isoollaveljellä vaal.sin.. Ihanan nostalginen tosiaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai teilläki? :D Tää taas muuttaa mun ajatusta siitä, että pitääkö tavaroita säilyttää vuosikymmeniä. Kun oon vähän aatellut, että ei. Mutta sitten kun huomaa, miten paljon tästä nostalgioinnista saa irti, niin alkaakin aatella toisin. ;)

   Poista
 3. Otit vahingolla ompelukone esiin, hahahaha! Mukavat housut!

  VastaaPoista
 4. Nyt me muistettiin että noitten pupujen sisällä oli niitä pieniä kindermunia."Harmi" kun oon omanne pannu roskiin.

  VastaaPoista
 5. Ongelma kuin ongelma niin ratkaisu löytyy Vauva-lehden keskustelupalstalta, http://m.vauva.fi/mobiilikeskustelut/index.html#!/ketju/3966515/muistaako_kukaan_tata_kinderia_90_luvulta

  Ja pöksyt näyttää hyvältä, toivottavasti sopii Leppikselle 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sovitetaan huomenna. ;) Vois olla joku oma hakukone, joka hakis vain vauvapalstoilta, kun sieltä se paras tieto kuitenkin aina löytyy. ;D

   Poista