10.4.2014

Käkkärää

Kuva kertoisi kyllä kaiken, mutta jatketaan nyt vielä sanoinkin: APUA! Auttakaa mua tämän tukan kanssa! Oon aiemminkin jo kertonut hiusteni kihartuneen imetyksen myötä ihan säkkärälle. Aikaisemmin aina haaveilin luonnonkiharoista, joten nyt mun pitäisi olla onneni kukkuloilla. Kun kiharaiset tuskailivat kutrejaan "pörröisiksi", luulin sen tarkoittavan ihania luomukiehkuroita, en kaikkiin ilmansuuntiin sähköisenä sojottavaa räjähtänyttä heinäpaalia. Tätä ei saa kontrolliin millään. Kun oon saanut toisen puolikkaan harjattua, on ensimmäinen puolikas jo samassa takussa, kuin aloittaessa.

Vaihtoehtoja päivälookin suhteen ei juurikaan ole. Kiinni on pakko pitää, ja kun ylipitkä otsatukka, jota silmälasien takia kasvatan kokonaan pois (?) pitää saada mukaan, on ainoa vaihtoehto korkea ponnari. Ja sitä sitten varioin nutturaksi tai letille. Jee, vaihtelu virkistää...

Nyt pörröpäät, jakakaa vinkkejä. Millaiset shampoot ja hoitoaineet kehiin ja mitä muita tuotteita suosittelette? Tai millaista leikkausta? Paikalliset voisivat suositella myös kampaajaa, itse en ole vielä luottomestaani löytänyt... (Kuten kuvasta näkyy ja kuten siitä voi päätellä, että kysyn näitä teiltä, enkä asiantuntijoilta...)4 kommenttia:

 1. Koita osallistua tänne: http://radionova.fi/kilpailut/Ilmoita-itsesi-mukaan-Priorin-Extra-testiryhmaan-30996.html

  Varnasti osaisit kirjoittaa hyvin nasevan ja hauskan selityksen, miksi sun pitää päästä mukaan testiryhmään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo "paksut vahvat hiukset" ei kuulosta siltä, mitä nyt juuri tavoittelen, vaan haluaisin "sileät, pehmeät kutrit". Ja kauhean velvoittavalta kuulostaa toi "testiryhmä". ;D Osallistu sä, sä oisit parempi "testaamisessa" ja säännöllisyyttä vaativassa kapselien popsimisessa. ;D

   Poista
 2. Silloin kun mulla vielä oli luonnonkihara tukka (nyyh..) niin sain aisoihin kosteuttamalla ensin suihkupullolla (pää alaspäin), puristelemalla sitten enstistä pörrömpään ja lopuksi laittamaan jonkun hiuksiin nimenomaan puristeltavan kiinnitystuotteen (esim. kiharille hiuksille tarkoitettu vaahto). Sitten rento pään heilautus ylös ja päällimmäisten hiusten sukiminen sopivaan suuntaan. Harjat ja kammat kannattaa unohtaa, sormet on parhaat, ne eivät sähköistä pörröä.

  Päällimmäisiä ja etuhiuksia voi sitten vielä kiinnitellä eri tavoin, fiiliksestä riippuen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin muuten ostaa semmoista puristeltavaa töhnää. Mulla joskus oli, ja tykkäsin, mut kun se loppui, niin unohdin koko jutun! Hyvähyvä!

   Nyt sähköisyyden vuodenaikana toi nuttura on ollut ainoo järkevä vaihtoehto, mut eikö kohta uskaltais jo taas pitää aukikin! Välillä houkuttaa ajatus, että leikkaisinkin paljon lyhemmäksi, mut en sitten tiedä... Joku ponnarivara kyllä pitäis varmaan silti jättää?

   Poista