4.2.2014

VauvantuoksuTuoksuuko vauvat teidän mielestänne vauvoilta? Siis muultakin, kuin puklulta, maidolta tai kakalta? Jotkut väittävät, että olisi jonkinlainen ominaistuoksu noiden tilapäistuoksujen lisäksi. Itse en ole minkäänsortin nenäihminen, hajuaistini toimii vain välttävästi, enkä niin ollen haista vauvoissa mitään erityistä "vauvuutta". Poika sen sijaan on tarkkanenäinen ja herkkä hajuille, ja ihmettelinkin, kun se erään Vauvala-vierailun jälkeen mietti, että siellä haisi vauvalta. Eli miltä?! Kertokaa mulle, jotka tiedätte!

Luulin joskus, että haistoin pienimmässä siskossa vauvantuoksun, mutta kun se edelleenkin tuoksuu samalta, niin kyseessä taitaa olla vain pesuaine tai muu ominaistuoksu.... Höhöh.Voi nuuh tuota suppusuuta puolentoista vuoden takaa... Kyllä mäkin vauvamuruja nuuhkuttelen ja nenuttelen, mutta enemmänkin väin visuaalisin ja hipsuttelullisin aistein.


13 kommenttia:

 1. Meidän vauva haisee (siis tuoksuu) ainakin mun mielestä vain puklulta, välillä vähän happamammalta kuin toisinaan. Ja totta, tunnistan ja muistan kyllä myös pienimmän siskon ominaistuoksun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli muuten teidän Vauvala, mistä oli kyse. ;) Jos toi sisko vaan onkin jäänyt vauvantuoksuiseksi? :D

   Poista
 2. Höpöhöpö siskokset,kyllä vauvat tuoksuu ! Tai ainaski muistoissa uskon niin.Mulla on aina ollu se tapa että pitää nuuskutella (kyllä kaikkea muutakin.) Pian sen saan taas kokea. ! Varautukaa ! Ainaki kylvyn jälkeen ne haisoo hyvälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jotkut tosiaan väittää, että tuoksuu. Muka joltain erityiseltä. En tajua, vaikkakin vähän kadehdin. ;) Nuuhkumuori, haha.

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Oon just samaa mieltä, että en mä oo ikinä haistanu sitä vauvahajua, mutta mullakaan ei oo oikein hyvää hajuaistia. Tyttölläni on kans tosi hyvä. Mä laitoin Tuomaksen päälle vaateita jota olin lainannut siskoltani ja Ilona kehuu että, hei miksi Tuomas haisee Tyleriltä?

  Sori, entisis kommenttiis oli aika paha kirjoitusvirhe. Luulin että korjasin ensimmäisellä kertaa, mutta en ollutkaan korjannu. Ääk!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hyvä Ilona! Heli oli kans pienenä tollanen: kerran oli mun ja jonkun serkun samanlaiset pipot menneet sekaisin, niin Heli haistoi, kumpi oli meidän ja kumpi muiden. ;)

   Poista
 6. Mää kans alkuun ihmettelin, kun kaikki puhui vauvan tuoksusta enkä mielestäni haistanu mitään erityistä tuoksua. Jossain vaiheessa olin haistavinakin, tosin taitaapa tuo meidän vauva edelleen tuoksua samalle vaikkei enää niin vauva ookaan, joten en tiiä onko kyse vain ominaishajusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, sepä se! :D Hämää, että onko se tosissaan joku konkreettinen haju, jonka voi haistaa näkemättä koko vauvaa, vai onko se semmoinen pakahdus, joka iskee, kun näkee käärön, joka nyt tuoksuu sitten miltä vaan. ;D

   Poista
 7. On! On vauvantuoksu! En tiedä, onko se sitten yhdistelmä jotain puklua ja ties vaikka mitä. Mutta on, ja kaikki pikkuvauvat tuoksuu sille. Mutta ei se kyllä kauhean kauaa kestä ennen kuin häviää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis tällaisia kokemuksia mä juuri ihmettelen! Ku mä en vain haista semmoista, vaikka miten yrittäisin ja haluaisin! :D Heh, haistoikohan toi Poikanenkin sitten juuri "sen oikean vauvantuoksun"?! :)

   Poista