17.2.2014

Iloinen takki / takki tyhjänä
Flunssa kutkuttaa kurkussa. Yäk ja äh. Äitiyden ja työn yhdistäminen tarkoittanee sitä, että töistä ollaan pois, kun lapset ovat kipeänä, mutta oman flunssan kanssa pusketaan töihin. Näyttämään luokkakuvassa torvelta. Kuvaaja oli ilmeisesti sitä mieltä, että paras ilme on nolo ilme, ja tirskututti meitä taas ihan sopimattomilla jutuilla. Uskon näyttäväni kuvissa siltä, että kaikin voimin pinnistelen naamallani sitä harjoittelemaani mukasopivaa ilmettä, mutta näytän hillitsemisvaikeuksien takia kenties vatsavaivaiselta tai jollain hilpeällä tavalla vajaalta.

Jos jo ehditte luulla mun pukeutuneen kuvausta varten tuohon Marimekkoon, niin oikaistakoon arvauksenne: tänään mulla oli päälläni jotain vähemmän stereotyyppistä opevaatetta. (Nutturan sentään huomasin virittäneeni, varmaan alitajuntaisesti uskottavuutta tuomaan.) Oheiset kuvat eivät siis liity päivän aiheeseen mitenkään, mutta pakkohan toi eilinen mekkopari on tänne laittaa, kun oomme niin söpöjä. Pienemmällä on Iloinen Takki 30 vuoden takaa, isommalla vähän uudempi. Tällä hetkellä olo ei kylläkään ole yhtään iloinen, ja takkikin on ihan tyhjä. Kaikki tympii. Töissä oli kivaa, kotona hermostuttaa. Ja yskittää. Onneksi hiihtoloma on vasta viikon päästä, jos vaikka ehtisin tervehtyä ja virkistyä.
2 kommenttia:

  1. Käskiö kuvaaja teidän sanoa kissa? Jos käski, niin sitten se oli varmaan sama, joka otti Jannen luokkakuvat joskus nelosluokalla, jossa pikku-Janne sanoo kissaa kuvaajan käskystä. Siitä sanastahan saa aikaan hienon hymyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tarvinnu sanoa mitää, huuteli vain höpöjä. Kissa onki ihan hyvä sana hymyn kannalta, mutta kun jotkut huudattaa sitä ameriikasta käännettyä juuuustoa. Silläpä vasta upeita ilmeitä tuleeki! :D

      Poista