7.2.2014

Lumpialaiset, jee......Alkoi niin ärsyttää tämän samaisen otsikon alle äsken kirjoittamani päivitys ja kaikki siihen liittyvä. Että Ctrl + a ja Del vaan sille.

Argh.

Vai oisko pitäny kirjottaa, että "ALKOI niin ärsyttäMÄÄN"? Saisin tämän kiukkuni oikein maksimoitua.

Kyllä.

(Kuvan lähde lienee selvä.)

4 kommenttia:

 1. No hei, tässä kone auki ja lakkailin kynsiä ja ehdin lukea jo poistamaasi tekstiä alkuvalikosta. Siellä se vieläkin näkyy! Niin siis, olin valmiina lukemaan ja kommentoimaan itseä koskettavasta aiheesta.. eli siis täällä on kanssa koko ilta luukutettu avajaisia... Aaargh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellaki, aaargh! Ai jäi sitten se alkuperäinen teksti jonnekin leijumaan? No, pääasia, ettei mun tarvi enää törmätä siihen, ärsyttävä teksti. ;D Just fb:ssäkin mietin, että ois siistimpää osata boikotoida silleen ignooraten koko hössön. (Jättäis sitten pelivaraa senkin suhteen, jos yhtäkkiä alkais kiinnostaa katsominen.) Mut en näköjään osannut. ;)


   (Myönnän, että saatan myös purkaa tähän aiheeseen päivän muitakin kiukkuja, vaikkei mun ehkä kannattaisikaan sitä nyt julkisesti tunnustaa...)

   Poista
 2. Tää huusi kahdes huonees .mmmä ennnn kattonu kunilotulituksen Ja tuskailen kans tulevia viikkoja,onneksi mulla on kutimet ja jostaki köytyy varmaan korvatulpat. taidan tietää keneen sukuun oot tullu.Hyppää aamujunaan pääset tre.:lle äitipiiriin kun isä/tytär menee jääkiekkomatsiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäki sain jostain syystä just valmiiksi yhden lojuneen neulomuksen. Tai no enpä tiedä, oliko asioilla vielä mitää yhteyttä. Mutta viihtymisvinkki huomioitu. ;)

   Poista