7.2.2014

Vaatevarastojen täydennystäPostista tuli vaatepaketti. Pukeutumisintoinen typy oli heti paikalla sovittamassa, tyylikkäästi kuvissa housut kainaloissa asti, lappuineen kaikkineen.

Voitin siis taannoin blogiarvonnassa lahjakortin Silverjunglen nettikauppaan. Arvontaan osallistuttuani ja vaatteisiin tutustuttuani päätin heti, että vaikkei arpaonni kolahtaisi, tilaisin poistoaleista jotain kivaa meille. Ja mitä vielä, muahan onnisti! Jee! "Onneksi" muutamasta suosikkituotteesta oli värit tai koot loppuneet, niin valitseminen sujui nopsemmin. Päädyin tilaamaan molemmille naperoille neulejoogahousut, itselle pipon ja yhden vaatekappaleen vielä yllärivarastoon. (Tässä kohtaa voi tyttövauvojen äidit vinkata, että onko vaaleansinisen sävyt "ehdoton ei", vai "lookista riippuen ok".)

Suosittelen tutustumaan Silverjungleen, siellä on hurjat alet meneillään just nyt! Kannattaa tonkia poistokorit ja superalet kunnolla!
Työpäivän jälkeen käväisin ostamassa itsellekin paidan, mutten vielä kiskaissutkaan hintalappua irti. Kaupassa tämä näytti trendikkään vanhanaikaiselta, nyt kotona enimmäkseen vanhanaikaiselta. Vaikkei tämä nyt montaa kolikkoa maksanut, niin pitää vielä harkita, että vienkö takaisin kaupan rekkiin, jos vaarana on, että roikkuu käyttämättömänä omassa rekissä. Tuumaan vielä.

Loppuun vielä lommo: Pienin otti yhteen syöttötuolin kanssa. En tiedä, kuinka kovasti pitää sattua, että alkaisi arastella kiipeilemistä riittävästi... Huoh ja oih. Reipas ja rempsee likka. Ja btw, tämänpäiväinen ovensuukeskustelu oli pelkästään positiivinen, molempien muksujen osalta.


2 kommenttia:

  1. Tyttövauvan äiti on sitä mieltä,että tytölle sopii kaikki värit - myös vaaleansininen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä nyt sua tarkottanu (kröhöm, hehe, muka), mutta kiva. ;D

      Poista