10.2.2014

Ei edes...Sen mä nyt jotenki ymmärrän, ettei saa aikaiseksi varata itelleen hammaslääkäriä, mutta etten saa soitettua aikaa edes kampaajalle, hierojalle tai kauneushoitolaan, joihin kaikkiin mulla ois lahjakortti. Optikkokäyntikin lukeutuu mun listassa toistaiseksi "kivoihin käynteihin", mutta luulen, etten sitäkään saa viikkokausiin järkättyä. Kun pitäisi osata ennakoida, suunnitella, varata ja vieläpä ehtiä siinä tunnissa, joka päivästä jää virka-aikaa jäljelle. Ja kunpa saisikin hoidettua kotikaupungissa kaiken, vaan näinköhän...?

Höh ja pöh.


En tajunnut, että pitää sovitella monessa liikkeessä...
9 kommenttia:

 1. Tarviitko sittenkin rillit vai haluatko ne, kun kaikilla muillakin meidän perheessä on? Virkalasit? Mutta se on kyllä vaikeaa hommaa, se lasien hankkiminen. Ja se on myös tyhmää, että kun käy töissä, niin missä välissä olis muka tarkoitus ehtiä hoitaa sellaisia hommia, jotka on hoidettava paikoissa, jotka menee aikaisin kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, virkalasit siinä mielessä joo, kun kotona ollessa se pieni viiraus ei juurikaan haitannut, mutta töissä vaivaa useemmin ja nyt enemmän autoillessa on tullu olo, että sillonki ois kiva nähdä paremmin. Mut työlästä on nyt pistää täytäntöön tämä suunnitelma... :|

   Poista
 2. Perustakaamme kerho: ajanvarausasiat kuntoon (ry). Mä soitin just autohuoltoon, meni vaan kaksi viikkoa. Huomenna jos sitä kampaajaa sitten...
  En tiedä, ootko soittelija ollenkaan, kutta mä en oo, ja siksi ne on niin vaikeita hoitaa. Käytän niin ison osan soittelukapasiteetistani töissä, että ei meinaa into riittää nähini.
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä mikää superintosoittelija oo, mutta jotenki vielä enemmän tihkasee, kun pitäis lyödä lukkoon ja luvata, että "joo, sitten perjantain mä järkkään niin, että pääsen". Oon semmoinen fiilistekijä ja -menijä, haluaisin kampaajalle, kun iskee semmoinen FIILIS ja haluaisin mennä silmälasikaupoillekin mieluiten extempore.

   Tsemppiä sullekin, soita huomenna kampaajalle. Ehkä mäkin? :) (Ja sitten sekin pitäis vielä tietää, että KELLE kampaajalle menis, kun ei oo luottopaikkaa vielä. [Mainitsemani "kampaajalahjakortti" on siis ihan setelien muodossa.])

   Poista
  2. No ei mullakaan oo luottokampaajaa, siksi se onkin niin vitkuttelevaa.

   Poista
  3. Mulla on aika perjantaiksi! Ja autohuoltoaika seuraavaksi perjantaiksi. Kiitos tsemppiavusta! :)

   Poista
  4. Samoin, kiitos tsemppiavusta: mäkin varasin eilen, ja menen tänään. :) Siis kampaajalle. Kivaa! :)

   Poista
 3. Lapset muorilaan töihin ja siinä talossahan onkin sitten ne molemmat liikeet,ja aika harvoin niissä ovet käy,että varmasti aikoja löytyy,vaikka hiihtolomalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinähän kyllä olis. Jollen oo siihen mennessä saanut aikaiseksi, niin koitan sitten silloin saada. ;)

   Poista