5.2.2014

RoolisuorituksetSain liikuntatunnilla oppilailta kahdet aplodit. Ensimmäiset siitä, että tongin lentopalloverkon tolpan reiästä hiirenraadon ja toiset siitä, että koripallon säännöt selitettyäni (toisessa kädessä lippulappusia ja toisella kädellä palloa pomputellen) huitaisin huolettomasti ja helposti pallon sukkana koriin.


Ohhoh. Kyllä opettajalta vaaditaan ennenkaikkea näyttelemistaitoa: Tänäänkin esitin täysin uskottavasti Rohkeaa ja Jumppamaikkaa.8 kommenttia:

 1. Hyi! Se raato siis. Kuin te ette luistelleet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on sali ollut erinäisistä syistä ikuisuuden (=???) pois käytöstä, joten nyt taas käyttömahdollisuuden myötä poltteli päästä sisäliikkumaan. :)

   Poista
 2. onneksi minä en ollut sun paikalla. Olisin ehkä juossut karkuun hiiren raatoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mäkin kerran jo väistelin velvollisuuttani, mutta eilen päätin rohkaista mieleni. Eikä ollut ees paha, nuivettunut pieni karvanpalanen. ;)

   Poista
 3. Et vissiin kiljunu yhtä äänekkästi ku pikkusisko aikoinaan kyseisen raadon lentäes saunatakista mökillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään. Vieressä olevat hoitivat kiljumispuolen, kiitos vaan heille siitä. ;)

   Poista
 4. Hyy, raato. Hienosti esitetty!

  Musta usein tuntuu, että äitinä tarvii samoja taitoja myös. Ja muutenkin usein tuntuu, että teini-ikäisten ja pikkulasten kanssa saa käyttää samoja kasvatusmetodeja... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä totta. Kun Isompi selosti noitapainajaistaan, piti äidin oikein tosissaan näytellä rohkeaa, ettei olisi livistänyt oman peittonsa alle turvaan sen sijaan, että rauhoittelee hätääntynyttä lasta ja toteaa sen "vain uneksi"... :|

   Poista