24.2.2014

Hiihtoloma!
Yksi reissu reissattuna, ja takana on niin paljon iloisia elämyksiä sekä lapsille, että aikuisille, että loppuloma saadaankin rennosti loikoilla. Tuntematta paineita siitä, mitä kaikkea pitäisi tehdä, jotta voisi sanoa tehneensä jotain. Vaikka eipä sillä, muutama odottamisen arvoinen seikkailu on vielä alkavallekin viikolle luvassa. Kamera kaivettiin näköjään esiin vain yhdessä kohteessa, mutta toisaalta jos jossain, niin juurikin tuolla.

Automatkat sujuivat suorastaan mullistavan hyvin. Hätävaraksi puhelimelle ladattu Autot-elokuva tuli etupenkin kuiskutuksissa puheeksi vasta reissun loppukirillä. Ja tuossa vaiheessa en enää minä suostunut tekemään (mahdollisesti peruuttamattomalla tavalla) puhelimesta viihdekeskusta, vaan tyrkytin takapenkin vinguntaan ensiavuksi vielä viimeiset pillimehut. Niillä selvittiin, ja puhelin pysyy edelleen (=toistaiseksi) aikuisten viestintävälineenä.


2 kommenttia:

  1. Ooo! En olis tuollaista tiennyt olevankaan. Teillä näytti olevan lystiä. Ja nyt, onnellista köllöttelyä! Sitä täälläkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, viisaammat osasivat suositella, ja oli kyllä lystiä! :) Köllöttelemme, ja iloa sunkin lomaköllöttelyyn! :)

      Poista