25.5.2013

Virkkuuta ja farkkua
Tadaa.
Tuunasin Pojan vanhasta piposta Tytölle kesäpipon Lindexin rintaneula(/hiuskoriste)kukalla. Kuten näette, suojaa hienosti silmiä auringolta. Tämä on ollut varmaankin koko viikon päässä: joka säähän ja joka asuun sopiva söpöyttäjä. Helteistä huolimatta ei oo päikkäreilläkään hionnut pää. Tämä on tämmöinen ihan perus Kotiväki-virkkaus, malli omasta päästä.
Juhlamekon (ei kuvassa) rinnukseen virkkasin vähän nätimmän tuttilenkin. Vaihtoehtoiset lenkit olis olleet kirkkaansininen kukkakömpelys ja SM-liiga-aiheinen keltainen. Jotenkin ei istuneet muuhun juhlastailiin ne...

Ja sitten kuvasin samaan syssyyn itseni. Kaipailin niitä kesävaatteita, ja löysin farkkushortsit, jipii! Olin ajatellut, ettei semmoisia saa aikuisille reisille pukea, mutta nämäpä istuikin siististi. Ei kinnaa, eikä oo ihan mummomittaisetkaan. Suosittelen siis kuulkaas ihan Prismaa ja Madonna-mallistoa. Nämä taitaa olla ne housut, joita en malttaisi laittaa koko kesänä pesukoneeseenkaan. Vielä vähän väriä koipiin, niin istuu entistä paremmin.5 kommenttia:

 1. Voi ei muuten, mikä nolo ilme. Ei oo selityksiä sille, enkä jaksa sitä enää poiskaan rajata.

  VastaaPoista
 2. Oi miten pitkät jalat! Ei sortsitkaan ollenkaan pahat. :D Ja ihan mahtava pipa <3
  Koska ehtisitte kylään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä mua ahdistaa, jos on liian monta metriä paljasta jalkaa, mutta näitten kanssa selviän tunteesta. :D Ens perjantaista alkaen voidaan tulla kylään melkein koska vaan! Hiphip! :)

   Poista
 3. Aattelinki eilen, että sulla oli kivat sortsit, mutta en vaan tullu sanoneeksi. Nytpä tulin :) -LS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitoksia. :) :D Oli tärkeempiä puheenaiheita. :)

   Poista