11.5.2013

Mökin värejä ja yksi NuttuKäväistiin mökillä. Pöpö tuli matkalaukussa mukaan, senkin rontti... Alan olla vähän väsähtänyt kipeisiin perheenjäseniin ja jännitän, ollaanko ensi viikonloppuna terveitä. Olisi ihan pakko olla!

Muut teki hommia, mulla jatkui kotiarkityöt: vaipanvaihtoa, päiväuninukutusta, iltanukutusta, syöttämistä... Onneksi oli lisäsylejä ja viihdyttäviä kummeja ja vanhuksia. Sain siis myös istuskella sohvalla ja neuloa.Tähtimökin kevätsiivot, Poika ja KummitätiNeuloin nutun, ootteko te neuloneet? Neulokaa! (Lisätietoja täältä.) En ole varma, tuliko tästä oikeanlainen, vaikka kovasti ohjeita seurasinkin.
Ensimmäisenä aamuna herättiin Pikki Riikkisen kanssa aikaisin ja käytiin laiturilla kuuntelemassa joutsenten kaakatusta aamu-usvassa. Ihmeellistä.

Mökin väri- ja tavarakylläisyyden takia kotiin tullessa katselin seiniä ja katonrajoja miettien, että mitä täällä on tapahtunut, mitä puuttuu. Ei kai kuitenkaan mitään. Täällä on vain vähän tyhjää vielä, melkein vuoden asumisen jälkeenkin.
3 kommenttia:

 1. Mikä toi viimeinen kuva on? Ihana tunnelma!

  Musta tuntuu, että me taas asutaan kokoajan vähän-niin-kuin-mökillä ;) Kaikki on vähän eriparista ja paljon rompetta ja väriä (ehkä aika paljon liikaa normiasumiseen). Toisaalta on aika meidän näköistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kyllä ihanalta ja teidän näköiseltä! :) Pitäis joskus tulla kurkkiin... ;)

   Viimeinen kuva on joku iankaikkisenvanha aurinkotuoli. Ihan toimiva vielä, ja vasta huomasin, miten kivalta se näyttääkään.

   Poista