5.5.2013

Metrikaupalla OMAA pitsiä!
Virkkuukoukussa tällä kertaa.

Kaupan pitsien metrihinnat alkaa olla aika huikeita. Päätin tehdä itse.

Koitin hahmotella myös ohjeet näytille, koska moni "virkattu reunapitsi ohje" -haulla löytynyt bloggaaja esitteli harmikseni vain valmiit ihanansa, ei ohjeita.

Noissa värillisissä mallipiirroksissa voi seurata sateenkaarijärjestystä (punainen-oranssi-keltainen-vihreä-sininen-violetti). Nuolia piirtelemällä tuli niin sekavia kuvia, etten itekään tajunnut.

Sitä en sitten tiedä, miten paljon halvemmaksi nämä lopulta tulevat (jos työtunneillekin jokin arvo lasketaan), ja pystyykö näitä käyttämään mihinkään, kun ovat vähän paksumpia, kuin kaupan nauhat. Mutta kyllä näiden kanssa saa automatkat ja iltanukutusajat kulumaan. Ja lisää pukkaa. Seuraavaksi ajattelin tehdä jotain kapeampaa.

Lisää reunapitsiohjeita täällä!


4 kommenttia:

 1. Sateenkaarijärjestys on järkevä! Kivat pitsit on. Hyvä sää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, hyvä jos on jonkun muunkin mielestä järkevä, kuin mun. Aattelin, että tää saattaa olla semmoinen "omasta mielestä hyvä idea -tai ei sittenkään". Jos joku testaa käytännössä, niin ilmoittakoon, oliko mahdollista seurata näitä ohjeita. ;)

   Poista
 2. Vau, tosi hienoja! Mäkin oon nyt näihin pitseihin alkanut hurahtaa, mutta se on totta, että ne on melko arvokkaita. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Juttelin kangasmyyjän kanssa ja sekin harmitteli asiaa ja myönsi, että kovasti on valmistajat nostaneet hintoja viime aikoina. Höh. :( Eihän noista omista semmoista tehdastekoisen näköistä millään saa... Pitäisi kai treenata taas nypläämistä? ;D

   Poista