20.5.2013

Lintuviikko

Kuulin Lintuihmisiltä, että tällä viikolla vietetään Birdlifen Lasten lintuviikkoa. Piti kuuklailla lisätietoja, ja ihan innostuin aiheesta! Linkin takaa löytyy vinkkejä ope- ja kotiäitiystäville. Osallistuminen ei edellytä ennakkoilmoittautumista, vaan pelkän raportoinnin. Palkintojakin on osallistujille luvassa. Kurkkaakurkkaa, ja osallistu! Tämä on oikeastaan jopa haaste.

Meidän bongaajalle pitäisi ainakin opettaa vähän luontokäytöstapoja (ja siinä ohella liikenneturvallisuutta), kun bongatut lajit aiheuttavat lähinnä "MINÄ NAPPAAN SEN!" -huutojuoksua. Tässä sulhaspoika nappaamassa toissapäivänä sinitiaista. Ja minä SAIN NAPATTUA KUVAN!! Tilanne oli äkkiä ohi, joten sikäli siistiä, että tilannekuva epäonnistui vain osittain.

8 kommenttia:

 1. Hmm... Mistä lienee periytynyt, tuollainen nappailu. Eiku, onkos äidistä kuvia talitintinpoikasen kanssa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo, onhan muuten! Se olikin helppo napattava. ;)

   Poista
 2. Tyylikäs lintubongari ainakin. Vähän kun ikää tulee lisää, esim. tweed-puku sopisi hyvin bongausreissuille ;)

  VastaaPoista
 3. Pitääskö mennä pyhänä bongaileen faarin synttärien kunniaksi porukalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Faari vois olla parempi bongauttaja ku minä, joten miksipä ei, jos säät suosii! :)

   Poista
 4. Mä sanoisin, että ihan kiva, mutta ei kouluissa kukaan enää mitään jaksa... Olis pitäny olla pari viikkoo sitten ;) Mä oon jo niin lomalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, voin vaan kuvitella. Toki tänhän voi tehdä niin, että tulostat laput ja meette pihalle pötkötteleen tunniksi tai pariksi. Siinähän ne tipuset sitten rauhassa saisivat esitellä pesintäänsä. ;D

   Poista