21.5.2013

Mikä kesä!

Tästä kesä voi alkaa, ja mitenkäs se laulu sitten jatkuikaan...


Yksi kesän parhaista jutuista: pyykki kuivaa ulkona melkein minuutissa!
Tänään ja eilen pesty yhteensä 6 koneellista.
Piha herää.
Ai meillä on tällaistakin? Tontin reunalta putkahti kerrottua valkovuokkoa.
Kukkapenkistä puskee itse istutetut tulppaanit. Sainpa asennettua multaan tuliaissiemenetkin.

Grillataan ja syödään ulkona.
Arvaa, mikä "tarjoiluehdotuksista" on mr Piin ratkaisu...


Muuten, millaisia vaatteita te naiset käytätte kesäisin? Ja jos olisin trendeistä kiinnostunut, niin kysyisin, että millaisia vaatteita käytetään kesällä 2013? Pari kesää meni äitiysvaatteissa ja Se Yksi Välikesä oli kai vaan kylmä.  En muista. Oli syy mikä vain, niin mulla ei tunnu olevan mitään hellekelpoista.15 kommenttia:

 1. :D vähänkö siisti patonkitarjotin! Just mieheni kanssa pohdittiin että osaako naiset ajatella jossain asioissa pelkästään käytännöllisesti. Tulimme siihen tulokseen etten minä ainakaan! Toikin on semmoinen ajatus ettei ikinäikinä MUTTA on tosi kätevä; patonki pysyy siistinä, pöytä pysyy siistinä, eikä tarvitse tiskata.
  Keep it simple! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin kyllä tykkään sanasta "kätevä", mutta jotain rajaa silti! :D Sitä voi ajatella käytännöllisesti, mutta ajatus täytyy jatkojalostaa jotenkin esteettiseksi tai muuten hyväksyttävämmäksi. ;D

   Poista
 2. En oo ikinä kuullut kerrotusta valkovuokosta, mutta vau! Ja hyvähyvä, siemenet on maassa. Auttoiko apulainen? Mrs Piille bonukset näteistä salaateista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en mäkään ollut (ylläri, hehe), googlailemalla vahvistin villin arvaukseni. Apulainen sai auttaa vähemmän, kuin olisi halunnut, ja on ollut hyvin harmissaan, kun vielä ei näy mitään penkissä. Nauttii tosin rikkaruohoistakin. Ja arvasit väärin, haha. ;)

   Poista
 3. Ihanaa pyykkiä,mullakun pruukaa olla vain valtavan isoja tummia vaatteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Tämänpäiväiset ripustelut kyllä näyttivät huomattavasti kivemmilta kuin vaikka eiliset. Siksi tännekin päätyivät. ;)

   Poista
 4. Mulla ei oo mitään käsitystä kesän 2013 muodista, mutta totesinpa just tänään, että vaatekaappi täytyy tänä kesänä laittaa melkein kokonaan uusiksi. Sinänsä ihan jännää, tosin uusien kesävaatteiden kriteerit on hiukan haastavammat ko tähän asti. Ja positiivista on se, että uusinta ei johdu niinkään siitä, että maha ois kasvanu vaan mahan yläpuolisesta osasta :) Turha varmaan haaveilla, että vanhat vaatteet vielä joskus sopis. - LS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo noi äitiyskriteerit on kyllä aika haastavia! Mun ei onneksi tarvi enää venytellä kaula-aukkoa 10x päivässä, eli sikäli alkaa vähän helpottaa paitavalintojen suhteen. Koossa ei oo kyllä (joistain kohdista "onneksi" ja joistain "valitettavasti") tapahtunut mitään vaatevarastoon vaikuttavia muutoksia, mutta yllättävän äkkiä ne värit ja mallit siellä kaapissa vanhenee... ;)

   Poista
 5. Ihanaa kerrottua valkovuokkoa! Torille ensi ti? odotan sua kieli pitkällä :)
  -R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti oikein googlailla, että osaan vastata tähän mitään. :D Mutta saattaisi olla viisaampaa, että käyt täällä varkaissa, kun mun viherpeukaloilla ei varmaan kovin näppärästi irtoaisi elävänä maasta noi. ;D

   Poista
  2. Sori, ei ollut tarkoitus laittaa niin vaikeaa knoppia että käy vaivaksi. Mutta eikös mainostus ole kaikissa foorumeissa salittua :D Taitaa olla niin että vaikka lähtisit paikallekkin niin minä jäisin nuolemaan näppejäni, järjestäjänä kun en voi olla ensimmäisenä haukkana nappaamassa kaikkia herkkuja :)
   -R

   Poista
  3. Haha, jos en olisi HALUNNUT vaivautua, niin olisin vaan kysynyt, että anteeksi mitä. ;D Täytyypä katsoa, jos päästäisiin paikalle, edes haistelemaan tunnelmaa. Ja tosiaan, tuo "nappaamispulmakin" ratkeaisi, kun piipahtaisit täällä itse kaivelemassa. ;) Muutenkin, kun tosiaan vielä täällä päin tovin (?) kuljet, niin jos vain aikatauluihin sopii, niin tuu käymään! Mä oon täällä, no, aina. ;)

   Poista
  4. Ainakin viime vuonna torilla kuhisi kun oltiin paikalla. Viikko enää kulkemista :D kyllä naurattaa! Mutta sitäkin täydempi. Täytyy kattoa jos mulla olis joku väli ja osaisin siitä jopa ennalta varoittaa :)

   Poista
 6. http://www.facefactory.fi/trendit-kevat-kesa-2013

  Tuolta löytyy kesän muotivinkkejä :)

  VastaaPoista