23.5.2013

Teloskooppisia juniaMeillä on leikkimökki. Siellä ei ole mitään. Paitsi nuhjuinen pöytä, muutama likainen muovikippo ja pari edellisten asukkaiden jättämää pikkuasiaa. Kävyt ja ampiaisenraadot lakaisin pois, mutta jotain muutakin pitäisi kehittää, että se olisi viihtyisä.

Kysyin pojan mielipidettä sisustuksesta. Joitain teloskooppisia junia voitais hommata. Semmoisia likaisia teloskooppisia junia. Ois pitänyt muistaa, ettei miesten kanssa kannata keskustella sisustusasioista.(Onko muuten kukaan keksinyt syytä/ratkaisua siihen, että Blogger lataa kuvia ihan järjettömän kauan, jos ollenkaan?)


15 kommenttia:

 1. Ehdotin pojalle eilen että sen pitäis hommata tuolit leikkimökkiin ,ihmetellen kysyi "miksi ?"Totesin ettei taida kiinnostaa,hiekkalaatikko oli paljin kiinostavampi. Neiti kyllä tohusi lelulaatikolla ja istui portaalla.Harmi kun kamera jäi kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei se oikein hoksaa tätä, ja toisaalta, miksipä hoksaisikaan, kun on noin tylsän näköinen. Tästä pitäis tehdä jonkun palo- tai poliisiasema, niin varmaan kiinnostaisi. ;)

   Poista
 2. tästähän sais vaikka miten hienon, kun on noin isokin. Parvi ja kaikki! Nyt vain ideanystyrät rullaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Googlailinkin mökkejä, ja noista parvisysteemeistä oli kyllä saatu upeita. Muutenkin ihmisten leikkimökit oli ihan mielettömiä ja iski paniikki, että eikös sitä voisi tehdä vain semmoista "ihan kivaa", eikä mitään spektaakkelia.. :D

   Poista
  2. voi, ei sen tarvi olla spektaakkeli. Eihän siellä sitten voi edes enää leikkiä. Mä ainakin oon yrittänyt pitää sen mielessä, että tarkoitus on tehdä mökki, mihin voi vapaasti mennä leikkimään eikä vanhempien tarvi koko ajan olla huutamassa ja ärjymässä ettei saa tehdä sitä eikä tota, kun kaikki menee pilalle. (Tulipa pitkä lause)

   Poista
  3. Niin, kieltämättä ne spektaakkelimökit on näyttäneet enemmän äitien projekteilta, kuin lasten leikkipaikoilta. :) Ja mulla on oikein hyvä ja läheinen suhde pitkiin lauseisiin. ;D

   Poista
 3. Tuohon takaosaan vois sopia verhot niin sinne sais sellaisen piilon ja sinne sitte joku löhöilysohva. Muuten firman kellarista löytyy sellainen hieno pehmustettu penkkisänky,käyttämätönnä ,saatu jostaki konkurssista.Sen kun päällystää uudelleen.se on siis lasten kokoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkin vähän mietin verhoajatusta. :) Mutta saa nyt nähdä, mietinkö vielä 5 vuoden päästäkin. Pitääpä tsekata teidän varastotuotteet ennen kirpparikierrosta! Muistan sen divaanin, mut ei tainnut siitä olla kyse? Lähinnä oon aatellu, et pikkupöytä ja tuolit ois eka ostos. Tai siis kröhöm, oishan meillä jo. Mut kun täällä sisälläkin ovat kovassa käytössä. ;)

   Poista
 4. Aivan mahtava leikkimökki!! Parvi!?! Miksi mulla ei ollut noin upeaa leikkimökkiä lapsena?

  Ja ei mitään ressiä sisustamisesta. Parvelle vaikka vanha patja ja pari tyynyä esim. jämäkankailla päivitettyinä, niin kelpaa siellä köllötellä ja vaikka myöhemmin kesällä ihan retkeillä yön yli. Alas pöytä, tuolit ja vaikka hella tms. mikä nyt lapsia kiinostaakin niin on jo upea mökki leikkeihin.

  Muistan itse isompana "muuttaneeni" kesällä leikkimökkiin asumaan, sai mökillä "oman" huoneen ja rauhaa sisaruksista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikaisemmat asukkaat onkin kuulemma olleet tuolla öitä, mua vähän mietityttäis ampparit ja hämikset... ;D Patjaa mäkin mietin tonne parvelle, tai jotain mattojuttua/tyynyjä (jos on lupa mennä kengät jalassa). Kirpparilta bongasin pari hauskaa juttua, ja nyt polttelis vielä tehdä kirpparikierros loppuun. Melkein niin ku olis inspiraatio! ;D

   Poista
 5. Mäkin haluaisin pitkästäaikaa kirpparille,vaikka en oo mitää vailla.Pitääsköhän tehrä reffit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla polttelee nyt tuhanteen suuntaan: leikkimökkiin, ompelukoneelle, kirppareille, linturetkelle, askartelukaapille. Ja huomenna saadaan vieraitakin. Että juu toki, treffataan vain jossain välissä. ;D Varsinaisesti en kyllä nauti kirppareista, juoksen ne vauhdilla läpi aina se yksi tarve mielessäni, ja jos keksisin uuden tarpeen, saisin lähteä uudelle kierrokselle, kun en näe mitään muuta kuin sen hetkisen tarpeeni. Et silleen oon ehkä huono kirppistelykaveri. ;)

   Poista
 6. Kommentoin bloggerin kuvanlatausta. Mulla se myös tökkii, on tökkinyt jo jonkin aikaan. Kuvat latautuu ääääärimmäisen hitaasti ja joskus ei ollenkaan. Pienen kuuklailun jälkeen löysin muitakin keskusteluja aiheesta, mutta ei sieltä mitään suurta apua löytynyt. Joku ehdotti, että lataa ensin Picasaan ja sieltä hakee sitten bloggeriin, toimii kuulemma hyvin, mutta en tiedä, jaksanko alkaa sellaista säätämään. Katotaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla lataa kohtalaisen hyvin. Ja ihan koneelta latailen. Erikoista!?

   Poista
  2. Joo no mullakin latas tällä kertaa oikeinki hyvin! :| Ja joskus taas tosiaan tökkii koko päivän. Tuo picasa-homma kuulostaa kyllä työläältä, mutta toimis varmaan. Nimenomaan just koneelta ladatessa tihkasee. Hmph.

   Poista