13.6.2017

Sateenkaaren väreissä
Toissaöisen unen ruskean kuoren sisältä paljastui paketti, jossa luki "Pikku Akselille". Eilen sain oikeastikin paketin ruskeassa kuoressa. Sieltä sisältä paljastuneessa pussissa luki unesta poiketen "Tahdon - Marika".

No, en ihan arvele tämän olleen se uneni kirje ja uutinen, jota odotin, mutta hauska sattuma silti.

Hihkuin pari päivää sitten mr Piille, että nyt niitä Neulomon Tahdon -tunikoita taas saa tilattua. Hän sitten yllätyksekseni harmistui tästä keskustelun avauksesta. Sellainen kun oli jo tilattu, ihan yllärinä. Oooh!! Häntä tympäisi, ettei ylläri ollut ylläri. Mutta mua ei, sillä olihan yllärin paljastuminenkin kiva ylläri. You know...

Ja sekin oli ihan ylläri, että paketti oli jo eilen perillä! Jipii!


Kuvat tästä ihanasta tunikasta ovat valitettavan huonoja, sillä reilun metrin mittaiset kuvausapulaiset viihtyivät kukin paikalla keskimäärin 30 sekuntia ja puolet kuvista oli nurmikkoa tai taivasta. Siksipä kuvat on pilipalipalapelia. Ajatuksella, että jospa monta huonoa yhdistämällä saisi yhden hyvän.

Tämä tunika saa mut hyvälle mielelle paitsi kannanottonsa, myös värien takia. (Ja taskujen!) Maailma kaipaa sateenkaaren värejä. Sateenkaaren värisiä unia. Lisäksi tämä saa mielen suuntaamaan työmaalle. Jos joskus muuten arastelisin värien käyttöä (harvemmin), niin töissä uskallan helposti olla räikeä. Tätä voi hauskasti käyttää molemmin päin.


Aika monessa kuvassa näkyy vain vasen silmä. Oikea on nimittäin kuuma, pullea, punainen ja meikitön. Mäkäräinen kävi istahtamassa silmäkulmassa eilen. Mua vain naurattaa, kun tuntuu ja näyttää niin pöljältä. (Instassa aamun ensimmäinen poseeraus...) Ja okei, kyllä kutina vähän ärsyttääkin.
Aahahaa! Kivasti täyteainetta silmäpussiin! Nuorentaa ja oikaisee rypyt! Pitää ohjata seuraava mäkäräinen vasempaan silmäkulmaan, niin saan parilliset, sileät silmänympärykset!6 kommenttia:

 1. Hups, anteeksi, minähän sen yllätyksen sitten vähän kuin pilasin. Ajattelinkin ensin kuvat nähtyäni, että olipas sillä nopea toimitus! Mutta on kyllä ihan sun (luokanopen) näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha!! 😂😂 Paitsi että mua ei paljastuminen haitannut yhtään, vaan ylläri se on paljastunutkin ylläri! 😜 Antaja olisi toki voinut halutessaan juonitella jotain aiheen tullessa puheeksi, mutta ei ole taipuvainen sellaiseen. 😜

   Poista
 2. Ihana tunika! Ihana yllätys! Miten se aina yllättääkin kun mies on bongannut jostain juuri sen vaimon näköisen jutun. Miten se tunteekin niin älyttömän tarkkaan!?

  Ei ole kauan kun mietin sua ja värejä ja tuota sun aikaisempaa väri postausta - kuinka oot ollu aina mulle rohkaisija värien käytössä. Ja edelleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin mä tästä vähän vihjaillut mm. äitienpäivän alla, ja dramaattisesti harmitellut, kun kuulin ennakkoerän menneen sivu suun. ;D Mutta ylläri oli (paitsi se uusi erä, myös) miehen itsenäinen toimeen tarttuminen surkuiluni jälkeen. :D

   Ja kiitos, ihanasti sanottu! Hauskaa, että mä puolestani näen sut itseäni parempana ja rohkeampana värien käyttäjänä. :D Ja jotenkin sun luonnolliset värit (siis hiukset, iho ym) jotenkin ihanasti tuo pukeutumiseen vielä entisestään värikkyyttä ja lämpöä. :)

   Mutta kiva, jos ollaan oltu esimerkkeinä puolin ja toisin! ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin mustakin! (Vaikkei ookaan musta, yhtään. ;D)

   Poista