22.6.2017

Pellavapäisen juhannusneidon 2-vuotissynttärit 
Koska juhannuksena mökkeillään, otettiin varaslähtö juhannusneidon synttäreihin. Miukun kaksivuotissynttäreitä juhlittiin eilen isolla porukalla. Suuri kiitos kaikille mukana olleille! Sankari itse näytti ymmärtävän hyvin, että hän oli keskipisteenä. Ja nautti.

Hän oli kovasti tohkeissaan kaikesta: lahjoista, ihmisistä, herkuista ja kuvaustuokiosta, johon halusi ehdottomasti mukaan uuden Frozen-reppunsa (olkaimet nähtävissä yhdessä kuvassa) ja jalkaansa kumpparit. Meidän pellavapäinen onnenmurunen. Lemmikkihassutti.

Suurin osa tarjottavista tuli stressin lievittämiseksi leipomosta tai pakastealtaasta. Keskisisko oli löytänyt lahjanhakureissulla tuon Elsan ja ehdotti mr Piille, että se olisi hyvä kakun päälle. Kehuin tyttöä illalla, että se oli kyllä hyvä keksintö, ja kakusta tuli hieno. "Minä ihan mielelläni olin vaikuttamassa siihen!" totesi tyttö ylpeänä. Olipa hieno lause neljävuotiaalta.

Ja nyt juhannuksen viettoon. Iloista, aurinkoista ja rentoa juhannusta kaikille! Pus!
4 kommenttia:

 1. Paljon onnea mukavalla pikku tytölle. Kyllä se näyttää niin söpöltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)Kiitos! Tämä kuopuksemme on mun mielestä eniten juuri äitin suvun näköinen! Vaikka samalla onkin ihan isänisänsä näköinen. ;)

   Poista
 2. Ihastelin kirjoituksen kuvia ja synttärien tarjoiluja jo tuoreeltaan. Viikonloppuna, loman näännyttämänä, päädyin kopioimaan tarjoiluja. Prinsessalle pöytään helppoja mansikoita ja rypäleitä, kaupan marenkia ja vaaleanpunaisia keksejä. Kiitos ihanasta, vapauttavasta ideasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes!! Mahtavaa, että sain olla esimerkilläni avuksi!! 😊😊 Mullakin on ollut mallioppimista esimerkki-ihmisiltä tässä asiassa. 😉

   Poista