26.6.2017

Sain kiinni jostain!Juhannusmökkeilyn jälkeen koitti työteliäs aamu. Hyvällä tavalla työteliäs. Sain töitä ensi syksyksi. Otettiin talo pois myynnistä. Haettiin lapsille hoitopaikkaa. Ilmoitin työkkäriin onnenpotkusta. Nyt tuntuu, että kaikki on oikeastaan aika hyvin. Tuntuu tältä:


Vaikken edes tiedä, millaiseen renkaaseen olen tarttunut. Että millainen työvuodesta tulee, ja valittiinko hoitopaikkatoiveet nyt oikein.

On ollut tärkeää tuntea ne tunteet, joita tänä keväänä oon tuntenut. Jopa se tunne siitä, että haluan pois tästä kaupungista. Kummallisella tavalla tämä ratkaisu ei niistä toiveista huolimatta tunnu pettymykseltä. Aika näyttää, jääkö muuttohaave elämään ja itämään, vai kuihtuuko pois. Nyt uskon, että asettuminen ja rauhoittuminen on toistaiseksi parasta, mitä saattoi tapahtua.

Juhannuksestakin riittänee jotain koostettavaa tuonnemmaksi, mutta tämä piti nyt ensimmäisenä saada sanottua.8 kommenttia:

 1. Olen iloinen uutisistasi! Kuva on hyvin puhutteleva. Just hang in there!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Tässä roikun, ja ihan kuin jalkojen allakin tuntuis jo vähän maata. En ehkä uskalla ihan vielä sanoa kuitenkaan.

   Ja kiitos postista, se tuli tänään ja istahdin sen ääreen jo heti pihalle. <3 Jotenkin se sai mut hengittämään taas vähän rauhallisemmin. <3

   Poista
 2. Paljon paljon onnea työstä! Toivon että se on hyvä paikka, ja että saat nyt oikein hyvin rauhaa takasin!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut työstä ja kaikesta muustakin! <3 Toivottavasti on hyvä paikka, sekä sinulla että lapsilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivotaan näin, että syksylläkin tuntuisi, että kaikki meni just oikein. :)

   Poista