14.6.2017

Älä kerro Martille ja pari kukkapurkkia lisäksiJoko olet törmännyt Älä kerro Martille -kampanjaan (KLIK)? Ajattelin vain vinkata, että jos on vielä joku Martin lisäksi, joka ei oo tästä kuullut. Kerätään yllärilahjana somen kautta markkinoidussa kampanjassa rahaa Martti Ahtisaaren perustamalle CMI-järjestölle, joka ajaa rauhaa maailmaan. Ra(u)haa on tällä hetkellä kerätty moninkertainen määrä alkuperäiseen tavoitteeseen verrattuna: Kasassa on jo yli puoli miljoonaa euroa! Huomenna on lahjan luovutus. Vielä ehdit saamaan nimesi korttiin!

Ihan huippusiisti juttu. En malta odottaa suoraa lahjanantotilaisuutta, joka näytetään huomenna klo 19:30 kampanjan nettisivuilla!

Ja ollakseen kunnon mainostelupostaus, kerron aasinsilloitta myös seuraavan Lankakerhoajan: ti 20.6. Seinäjoella. Ihan tosta noin vain loikkasin kukkapurkkiin.

Ja vielä yhdessä kukkapurkissa käydäkseni (ja jotain kuvitusta, vaikkakin ihan epäsopivaa ja epäimartelevaa sellaista tähänkin saadakseni) kerron, miten näiden lisäksi itselleni on tuottanut viimepäivinä iloa peilikuvani. Selfieruutuun on tallentunut hillitsemättömiä hihityksiä, kun oon halunnut ikuistaa tätä hilpeää lookkiani.Kuinka paljon voikaan iloa tuoda elämään kipeä, turvonnut silmä!? Vinkkinä Martille, jos joskus on hankaluuksia rauhanneuvotteluissa. Tai eipäs kun hetkinen...


2 kommenttia:

 1. Et varmaan halua tätä vinkkiä/itsestäänselvyyttä kuulla, mutta allergialääke saattaisi auttaa.
  Musta toi #äläkerromartille -kampanja on tosi hyvä idea. Täytyykin laittaa joku kello soittamaan, että muistaa katsoa sen luovutuksen sitten torstaina. Onkohan salaisuus tosiaan säilynyt?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ois varmaan eilen kutinasta huolimatta malttanut ottaa allergialääkettä, kun oli niin hauskaa. :D Tänään on jo ollut melkein normaali. ;) Mutta huomasin myös, että hermojaraastavaan hyttysenpistokutinaan allergialääke todella auttoi!

   Ja Marttiin: Joku päivä sitten näin fb:ssä videon, jossa kaksi lähipiiriläistä vakuutti, että salaisuus on pitänyt, vaikka olivat meinanneet itse lipsauttaa palavereissa! :O :D Tilanteet oli saatu nipin napin pelastettua niin, että Martti ei huomannut. Olisi kyllä ihan mahtavaa, jos todella on pysynyt täysin salassa! Mutta mahtavaa kyllä muutenkin. Niin kun tunikastakin sanoin, niin ylläri se on etukäteenkin paljastunut ylläri. ;D

   Poista