12.4.2017

Tulipas monta pikkupupua, ja yksi vielä kivampi ylläri!
 Laiteltiin eilen pääsiäiskoristeita ja askarreltiin vähän värikkäitä pääsiäispupuja. Innostuksissamme tuotimme niitä aika paljon... Origamit on aika hauskoja näpräillä, taidan googlailla muitakin malleja.

Posti toi Keskimmäiselle pääsiäiskortin Serkulta. Kortissa Serkku kertoi olleensa iskän kanssa uimassa äitin ollessa omassa harrastuksessaan. Myöhemmin samana päivänä sain ilokseni arvuutella lapsiltani, että missäköhän Serkun äiti voisi juuri tällä hetkellä olla. Kun paljastui, että synnyttämässä, oli Keskimmäiseni ilme ikimuistoinen. Ajatuskulkua seuraavan lauseen takaa jouduin vähän hakemaan. Hän nimittäin silmät pyöreinä ihmetteli, että "Ai harrastaako se synnyttämistä?!"

(Hän varmaan nolostuisi, jos tietäisi mun kertoneen tästä. Eli voidaanko sopia, että tirskutaan kommentille hänen kuultensa vasta sitten, kun ymmärtää hauskuuden itsekin?)

Mutta että sellainen päivä oli meillä! Ensin syntyi kymmeniä pikkupupuja ja siihen päälle vielä lastemme toinen pieni serkkutyttö! Ihanaa!

Että jää sitten tämänpäiväinen harrastus (ei siis synnyttäminen, vaan Lankakerho) Siskolta välistä, mutta sallittakoon tällä syyllä. Itse tietenkin mietin hyviä juonia, joilla voisin ujuttaa itseni synnytyssairaalaan, jonka lähistöllä käyn iltasella harrastamassa. Yksi hyvä idea olisi esimerkiksi vauvan turvakaukalo, jonka huomasin olevan edelleen meillä lainassa. Tai siis varastossa. Pienin tyttö on selvästi hötkyilevämpi, kuin vanhempansa, jotka eivät ihan vielä arvelleet tarvitsevansa kaukaloa.

(Ja joo joo, maltan kyllä  oikeasti odottaa uuden sukulaisen näkemistä vielä hetken. Ehkä.)11 kommenttia:

 1. Nuo puput on söpöjä. Onko sulla linkkiä niihin?

  Ja hienoa että on tullut uusi serkkutyttö! Oon vähän odottanutkin että milloinhan se tapahtuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vähän tuli ennakkoon tyttönen! :) Tai ihan normaalin rajoissa, mutta yllättäen kuitenkin. ;)

   Pupujen ohjeita katsoin täältä:

   https://www.youtube.com/watch?v=QkQTJwOMKV8

   ja helpompi:

   https://fi.pinterest.com/pin/443745369507958474/

   Poista
  2. Kiitos! Värkätään näitä muutaman huomenna Pitkäperjantain kirkon jälkeen.

   Poista
  3. Veikkaan, että "muutaman" sijaan teettekin enemmän... 😜 Hyvää pääsiäistä! 😊

   Poista
 2. Esikoiseni kohdalla siskon mies "uhkasi" pyrkivänsä laitokselle vierailemaan toteamalla olevansa lapsen isä. Sisko olisi ollut "se toinen vaimo". Eivät tulleet, mutta tulokkailla on uskomaton vetovoima.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis onnea sekä tädille että tätä kautta myös pienen prinsessan perheelle!

   Poista
  2. No kyllä, aikamoinen magneetti tuo tuore sukulainen! Täti kiittää onnitteluista! :) <3

   Poista
  3. Kiitos Reetalle onnitteluista. Tätä olisi voinut tulla helposti kattomaan pihapuolelta ikkunasta, siis ei ikkunasta sisään, vaan ikkunan läpi ☺️

   Mutta otetaanko sitten seuraava kässäkerhoa perintesesti kahden viikon päästä? 😀

   Poista
  4. Niinkö?! 😂 Mikäli sulle sopii kerhoilu, niin voit ehkä olla tahdin ja paikan määrääjä tulevina viikkoina. 😜

   Poista
 3. Onnea tädille!

  Meidänkin lapset sai muutama päivä sitten uuden serkun, pojan, ja mä olen nelinkertainen täti. Kyllä siskojen lapset on parasta heti omien jälkeen!

  Vähän jo siskolle vihjaisin, että täällä odotellaan kovasti, milloin kuuluu kutsu pientä ihmettä ihastelemaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo! Onnea sinnekin tädille! Tämä siis syntyi tiistaina, ovatko peräti synttärikaimat? :) Käytiin jo perjantaina vilkaisemassa tulokasta! <3 Mä oon vasta kaksinkertainen täti. :)

   Poista