10.4.2017

Kärähtäneet keksit ja tärähtänyt muija



Olin jo kirjoittamassa henkilökohtaisia. Mutten halunnutkaan.

On vaikeaa olla sekopäänä näytillä. On vaikea esittää ei-sekopäistä. Vaikeinta on silti jäädä yksin pimeään.

Pyyhin tästäkin taas kymmenen lausetta pois. Ja kysyn sen sijaan, että mistä ihmeestä saan munakellon, joka ei pysähdy hetki ennen soimistaan? Meillä tämä on jo varmaan viides perättäinen, joka laiminlyö tehtäviään alusta alkaen.

Turhantummanruskeat kaurakeksit näyttävät kaikesta huolimatta uppoavan herkunnälkäisiin masuihin aika nopsasti.




Ja onpa sekopäisessä päässä sentään ne lapsesta asti haaveillut pitkät luonnonkiharat muun sekavuuden ja takkuisuuden kruunuksi.

Sitä paitsi aion saada sisäpuolen selvitettyä. (Ajatukset on alkaneet kulkea jo whatsapp-kommunikointitaajuudella, sillä tähän olisin tarvinnut sen haba-emojin perään.)




4 kommenttia:

 1. Munakellot hajoaa NIIN helposti! Ainoa pomminvarma taitaa olla "time timer", josta hyötyy meillä niin äiti kuin lapset. Hymyjä kevääseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti oikein googlata, ja näyttää tutustumisen arvoiselta. Pomminvarmuus olisi kyllä tämän vuosien ärsytyksen jälkeen asia, josta olisin valmis maksamaankin. ;D

   Ja hei, hauska "nähdä" pitkästä aikaa! :) Luin juuri blogiasi. :)

   Poista
 2. Meillä on kytössä digitaalinen ajastin johon on mahdollisuus liittää myös lämpömitari uuniin tai savustmeen tai grilliin. Mahtava vekotin. Pois en antaisi. 8v käytön jälkeen taikinaa on mennyt nappien väliin niin että kohta täytyy joko keskittyä putsaamiseen tai ostaa uusi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, sekin kuulostaa hyvältä! Ja mitä mitä, sulla on uusi nimi, jonka takaa löytyy luettavaa! Jee!! :D :D

   Poista