19.4.2017

Hutisukat


Lankakerhoon tarvitsin jonkun projektin, ja niinpä alkunsa sai tällainen pitkien sukkien urakka. Nyt pääsin maaliin. Kaikista mittailuista huolimatta arvioin sukkaosan pituuden väärin, ja kolmeysipuolosen sijaan tästä tuli ehkä kolmeseiska tai kolmekasi. Ja arvatkaa, kiinnostaako enää purkaa ja pidentää! Pohjekin sukan sisällä saisi olla vähän omaani kapoisempi.

Voi olla, että otan nämä venyteltäviksi arkisukiksi silti. Ellei käy niin, että tässä parin päivän sisään ilmaantuisi ostaja talol... ei kun siis näille sukille. Ja seuraavaksi taidan alkaa taas virkata. Virka. Huoh. Miksi kaikesta tulee koko ajan mieleen jotain muuta?

4 kommenttia:

 1. Ihan mahtavat sukat! Menisköhön mulle? 😊😊

  VastaaPoista
 2. Onko kyseessä keränlopuista vai polarislankaa. Multa löytyy molempia jos haluat tehdä isommat. Tai sitte mäkin voin tehdä. Nuo on hienon väriset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raitalankaa, Nallea. Ei siis vaadi erityistä päättelykykyä näiden viimeistely (joka vielä on tietenkin tekemättä). Tulin ehkä myös tulokseen, että teen itselleni raitasukat yhdestä toisesta raitalangasta, että tää väri vois olla jollekin muulle. ;)

   Poista