27.4.2017

Ruusuja, nakkeja ja lihapullia...

Mulla oli kaksi ajatusta blogiin tälle päivää: joko jotain zeniläistä elämänviisautta kukkakuvan kera. Ehkä jotain henkevää tai jotenkin seesteiseltä vaikuttavaa. (Tai paremminkin "seesteisesti itseeni vaikuttavaa".)

Tai sitten lounaalta. Syötiin kylmiä nakkeja ja lihapullia. En. Vain. Jaksanut. Mitään. Muuta. Lapset olivat kyllä onnesta soikeina. Ja minä tietenkin entistä syyllisempi jaksamattomuudestani ja heikosti toteutuvasta ruokapyramidista ja tämänpäiväisestä pohjanoteerauksesta.

No, laitoin molemmat kuvat. Tämmöistä tämä elämä nyt vaan on. Molemmanlaista. Keskivakavasti uupunutta.2 kommenttia:

 1. Ihanat pöksyt pikkuisella! Meilläkin syötiin nakkeja, tosin ulkona nuotiolla lämmitettynä maissin kera. Ja kivaa kun voi taas syödä ulkona, ei sotkeennu sisällä niin pahasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä haluaisin tollaset pöksyt itellekin! NIIN ihanat värit ja kukat! <3 :) Teidän nakit kuulostaa vähän isomman vaivan nakeilta. :D Vaikka tuo on kyllä totta, ulkona on kiva syödä, kun ei tuu sotkua sisälle! :)

   Tänäänkin on muuten syöty kylmiä nakkeja: Pienin on ollut kuumeessa (hampaita tulee?) ja sille ei oo ruoka maistunut. Paitsi satunnaiset kylmät nakit. :D

   Poista