30.4.2017

Olaf-pallo


Haluan tämän Olaf-pallon muistuttavan tästä vapusta. Koska Vappu 2017 nyt sattuu olemaan tällainen todellinen lumiukkovappu. Mutta sen lisäksi Olaf tarjoaa toisenkin erityisen muiston säilöttäväksi blogiin: kaupassa isoveli sanoi keskisiskolle lopulta ystävällisesti, että "sä saat valita". Ennenkuulumatonta! Sanoin siis, että voivat ottaa pallon, jos pääsevät yhteisymmärrykseen siitä, mikä otetaan. Arvelin neuvottelujen etenevän ihan toisin.

Vaikka joskus on vaikeaa nähdä kehityksen edistysaskeleita, niin tällaisissa tilanteissa niiden huomaamiseen oikein säpsähtää. Kohta nämä lapset ovat jo ihan isoja. (Ja koko ajan entistä huonommin myös blogiin sopivia...)

Muuta mieleenpainamisen arvoista tässä tähänastisessa vapussa on isompien lasten yömetsäreissu mr Piin ja Veli & Käly Piin kanssa. Siellä kuulemma kehityksen edistysaskelia ei ollut yhtä isosti havaittavissa, mutta kaikki aikanaan. Jännitys ja odotukset tekivät erään vähän ärtyneeksi, vaikka selvästi olikin nauttinut kaikesta. (Ja näissä jutuissa taidetaan tulla taas siihen blogiin sopivuuden rajamaille...)

Foliopallon ostamisen lisäksi tämän vapun "ekakerta" -osioon pääsi Heidi Piin ja Käly Piin munkkitehdas. Hyviä tuli, joskaan sokerointi ei ihan tehnyt oikeutta näille maailman parhaille munkeille. Mutta tavoite olikin olla vain polttamatta taloa! Kaikki muu onnistuminen oli vain plussaa!2 kommenttia: