27.3.2017

ValokuvamuistojaOon yrittänyt taas urakoida valokuvia teetettäväksi. Tulostettavaa on liki kahden vuoden ajalta, eli koko Miukun tähänastinen elämä.

Homma on kova, mutta ihan tosi ihanaa on katsella kuvia läpi. Kuviin on suodattunut arjen parhaat hetket, ja jotenkin ne taustalta muistuvat huonotkin fiilikset värittyvät ihan kivoiksi muistojen helminauhoiksi. Kokonaisuuksiksi. Meidän elämäksi. Tosin homman loputtomuus vähän huolettaa. Siis kuvatilauksen tekemisen loputtomuus, ei elämän. Hups. Samoin se, etten enää muista tarkalleen tarinaa joka kuvan ja tilanteen takaa. Mietinkin, että missä formaatissa kuvia olisi parasta säilöä: albumeissa ja kuvakirjoissa vai sittenkin ihan vain sähköisesti? Instagramissa? Jos tekisikin muistitikuille esityksiä ja kuvateksteineen ja taustamusiikkeineen?

Miten teillä?6 kommenttia:

 1. Kysymys kuuluu kuka tekee kuvanne. Kone lähtee kaatikselle tämän kuun aikana. No onhan meillä Epson tulostimet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, kääk!! Nyt on jo sellanen määrä kuvia tulossa, että mitäköhän epsoninne siihen sanoo? Tai sitten joudun tilaamaan kilpailijalta?! 😂

   Poista
 2. Mulla on myös tulostustilausurakka parin vuoden välein. Pitäisi useammin, mutta ei aina vaan pysty.
  Haluan paperikuviksi sellaisia pönötyskuvia ja sitten ihan tilannekuvia. Oon tulostuttanut ihan kännykkäräpsyjä siinä missä ottamalla otettujakin kuvia. Paperikuvat on ihan ehdottomat siinä tilanteessa, kun haluaa rypeä ikävässä ja muistella. Käpertyä vähän peiton alle maailmalta piiloon. Omat kuvat olen liimaillut kansioon, ainakin ne tärkeimmät ja rakkaimmat. Pönötyskuvia on kyllä ihan nipuissakin sellaisessa laatikossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tuossa just ennen, ku olin lukenut tämän kommentin, olin käynyt läpi kuvia mm. sun vierailtua meillä. Ja mietin, että olisi niin kiva taas nähdä! :)

   Pitäisi varmaan suosiolla hankkia lisää sellaisia laatikoita irtokuville. Mulla on jotenkin ollut sellainen olo, että kaikki säilytettäväksi kelpaavat kuvat pitäisi saada albumiin, mutta voihan niitä tosiaan sieltä laatikostakin plärätä. :)

   Poista
  2. Niin olisikin kiva taas nähdä! Pistetään tapahtumaan!

   Poista
  3. Joo! Me ollaan tulossa Trelle viikon päästä, mutta vielä on reissun koukerot auki. Kun yksi tavoitekohde meillä kyllä olisi siellä sunkin suunnalla päin! Kotonamme ollaan toki melkein aina tavattavissa. ;)

   Mitenkäs muuten, onko kukaan vielä ottanut puheeksi kesälomatreffejä, tai puhuitteko viime vuonna alustavia ajatuksia siitä? :)

   Poista