20.3.2017

Mukava maanantaiaamu (ihana sana)Oho, miten mukava maanantaiaamu meillä on ollut!

Koska miehen tarvitsi töihin vasta puolen päivän aikaan, niin pojan vienti taksille sujui iisisti muiden jäädessä kotiin. Poika oli iloinen ja aamu aurinkoinen. Mies siivoili keittiötä ja itse huokaisin, että ikkunat on ihan kauhean likaiset. Mutta hetkinen, kerkiäisinhän käydä likaisimmat pesaisemassa ulkopuolelta ihanan Kärsserimme kanssa, joka odotti siivouskaapissa käyttövalmiina. Siinä pian huomasinkin pesseeni kaikki ulkolasit ja tyytyväisenä myhäilin myös nettilehden vinkistä mieleen palanneellee sanomalehtikikalle, jolla sai raidat pois. Koska valmiiksi jumiset hartiat saivat äkillisen ikkunanpesuinspiraation myötä reilusti ärsykettä, päätin jumppailla ne auki. Ja koska suihkuun piti muutenkin pian mennä ja koska se mieskin siinä vielä hetken hääri, niin päätin ennen niskavenytyksiä poimia Youtubesta jonkun kivan hiki-HIITin. Ehdinpä vetäistä perään vielä kokonaisvaltaisen venyttelytuokionkin.

Nyt on niin raikas ja reipas olo, ettei aikoihin. Iloisen mielen ja kevään taittumisen kunniaksi lakattiin keskimmäisen kanssa kynnet näteiksi ja tehtiin lettikirjasta tytön valitsema letti.


Toivottavasti viikosta tulee hyvä. Jotenkin kaikki tulevaisuuteen liittyvät toiveet ja avoimet kysymykset kulminoituvat aina viikonvaihteeseen: tuleeko tällä viikolla uusia avoimia työpaikkoja? Kuuluuko haetuista jotain? Ilmaantuuko talollemme ostaja?

No, nyt on tunne, että tällä viikolla ei vielä selviä mikään, mutta ei haittaa. Odotan viikonloppua innolla muutenkin, koska saan kivoja vieraita, jee!
4 kommenttia:

 1. Wau, mikä tehoaamu! Ja jotain vitamiineja on siellä popsittu, kun letti on jo noin pitkä ja taipuisa. Mukavaa kevätviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sitä on täälläkin ihmetelty, kun äkkiä on lettiin tullut mittaa, molemmilla tytöillä itse asiassa. 😊

   Valoisaa ja raikasta kevätviikkos sinullekin! 😊

   Poista
 2. Ihanaa viikkoa sinne.♥
  Meillä tuo letti on yksi lemppari..ainakin tän äidin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin teille! Ja oli kyllä hauska letti, en oo sellaista ennen tehnytkään! :)

   Poista