18.10.2016

Oma(loma)kuvia


Syyslomahulinat ovat hiljentäneet blogin. Viimeisimpien hulinoiden sijaan kerron kuitenkin nyt siitä omalomareissustani. Astuin tunnin matkan jälkeen Onnibussista virne naamallani kivaan kaupunkiin viettämään 24 tuntia aivan itsekseni vaan.

Minä, shoppailua, ruokailua ja juomailua, hiljaisuutta, ooh, riippumattomuutta, poreamme, sauna, neulomuksia, ooh, hihiiih... Ihanaa. Tuijottelin kaupungilla vieraita ihmisiä ja niiden toimintatapoja. Viimevuosina kun ei oo tullut julkisilla paikoilla tuijoteltua kuin niitä omia räjähteitä. Tai siis lapsia. Nyt tuijottelin vähän itseänikin. Hauskaa oli sekin, pitkästä aikaa. Mua viehätti, kun joku täti viskasi hotelliaamiaisella käytetyn teepussin niin ronskisti lautasen reunalle. Itsehän laitan vieraissa paikoissa lusikankin mahdollisimman varovasti jugurttiin. Semmoisiakin kerkesin miettimään. Omaan napaan tuijottelun kunniaksi julkaisen pari selfietä, joita erikoisten peilien ja peilikuvien innoittamana räpsin huonolla kännykkäkameralla seuralaisestani.


Voimaannuttava, virkistävä ja ilostuttava reissu. Jonka yksi kohokohdista kuitenkin oli noutamaan tulleen perheeni kohtaaminen kauppakeskuksessa.
2 kommenttia:

 1. :D mä kerroin sun hiipparoinnista työkavereille.
  Yksi 4 lapsen äiti huokasi hiljaa "olipa sillä ymmärtäväinen mies".
  :)
  -Akka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano!! Tosin nyt ollaan päinvastaisessa tilanteessa, ja vaimon pitäisi yrittää olla tosi ymmärtäväinen... Yritän parhaani. :)

   Poista