24.10.2016

Kimalteleva itse tehty neulepaitaniNoin! Nyt se on valmis!! Blingbling-armeijaneule.

Kultalankaa oli helppo neuloa langan sekaan. Kertaakaan ei katkennut itsekseen, vaikka helposti olikin käsillä katkaistavissa. Tosin välillä se jäi kyydistä ja jouduin peruuttelemaan saadakseni sen takaisin puikolle. Ja välillä jäi lenkkejä, jotka perfektionistia häiritsisivät. Onnekseni en itse ole sellainen. Varmasti käytössä langannousuja ilmaantuu lisää, ja ties kuinka sitten pesukoneessa käykään. No, nyppään lenkit paidan nurjalle puolelle ja pidän tätä tällaisena, kuin tämä nyt on. Ja kelpuutan jatkossakin, vaikka alkaisi vähän repsottaakin. Onhan tämä ensimmäinen itse neulomani aikuisen kokoinen paita ikinä! Veikkaan, ettei sentään viimeinen, koska kivaa oli tehdä.
Tekniset tiedot:
Langat: Dropsin Merino Baby (menekki n. 350 g) ja kultalanka (menekki niin, että sitä riittää vielä loppuelämäksi...)
Ohje: mukaillen Elämäni Helinä -blogin perusneulepaidan ohjetta omien mittojen mukaan laskettuna7 kommenttia:

 1. On kyllä tosi hieno! Onnittelut!

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää!
  Haaste: miltä kuulostaisi villaiset virkatut pitsihousut (pitkät, ei pikkuhousut) leggingsien päälle vedettäväksi. Kuin koruksi joka lämmittää.
  Kuulostaa irvokkaalta ja vähän kyseenalaiselta. Mutta näin kuvan joka vähän viittasi tälläisiin (huivi oli levittynyt reiden ja säären päälle) ja se näytti hyvältä.
  -r

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis sehän kuulostaa mahtavalta! Sopis sulle! Ja mulle kans, eikö?! :D Mulla on parit kaupan palmikkoneulelegginsit, mut noi ois vielä makeemmat! Itse asiassa mun seuraava lankakerhohaasteeni voisikin olla pitsineuleen opettelu. Sitäkään en oo tainnut koskaan kunnolla tehdä! :)

   Poista
  2. Niin ajattelin että sopis sulle. Itse vielä keräilen rohkeutta.
   -r

   Poista
  3. Ja tuo kudottu tuntuu jotenkin houkuttelevammalta eikä niin irvokkaalta kuin virkattu

   Poista
  4. 😂 Jotenkin, kieltämättä! 😂

   Poista